Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok teşekkür ederim 11. haftada devletteki doktorum erkek demişti bacak arasını gosterip, dün özele gittim kontrol için uygun pozisyon değil ama kıza benziyor dedi , biz şok olduk oğlum diye seviyordum 2 haftadır, cuma tekrar gideceğiz ama meraktan öleceğim
çok teşekkür ederim 11. haftada devletteki doktorum erkek demişti bacak arasını gosterip, dün özele gittim kontrol için uygun pozisyon değil ama kıza benziyor dedi , biz şok olduk oğlum diye seviyordum 2 haftadır, cuma tekrar gideceğiz ama meraktan öleceğim
ayyy valla gözümle görmesem inanmayacaktim, doktorum Allah var çok iyi de bilemedim erkek dediğine oğlum bayram etmisti kız gibi deyince eşim bayram etti , imkan olsa da ikiz dogursaydım sağlıkla alın sizde kucağınıza