Yuh gerçektenmi böyle oldu?Çorba etmişler kafanızı iyice.Ayrıntılıda bakmadılarmı orda net gözükür aslında..
evet canım ya aynen öyle oldu. ayrıntılıya girme gereği duymadım. çünkü onda bile çok yanılgı yaşayanı duyguğum için. hatta bu sitede değişik yerlerde yazanda oldu.ona da inanmıyom yani. dolayısıyla gerçekten dediğin gibi bazen doğru çıksada yöntemler Allah'ın dediği oluyor. Ben dua ediyorum. ne bakalım bekliyoz. bugün dr.a gittim. 16-17 kasım gibi doğuma gün verdi .(sezeryan) o gün belli olacak. ben hala umutluyum ..sonuç ne olursa kabulümüz elbetteki. ama sanki gün yaklaştıkça erkek olacakmış gbi gelmeye başladı.
ay ciddimisin canım yaaa? inanmıyorum.!!!!!!!!!!!!!!!
Ama daha önce dediğim gibi yumurtlama zamanı farklı işte. herkeste. kiminin adeti daha geç bitiyor. mesela o dediği arkadaşlar adetin kacıncı günü hamile kaldı acaba?
evet canım ya aynen öyle oldu. ayrıntılıya girme gereği duymadım. çünkü onda bile çok yanılgı yaşayanı duyguğum için. hatta bu sitede değişik yerlerde yazanda oldu.ona da inanmıyom yani. dolayısıyla gerçekten dediğin gibi bazen doğru çıksada yöntemler Allah'ın dediği oluyor. Ben dua ediyorum. ne bakalım bekliyoz. bugün dr.a gittim. 16-17 kasım gibi doğuma gün verdi .(sezeryan) o gün belli olacak. ben hala umutluyum ..sonuç ne olursa kabulümüz elbetteki. ama sanki gün yaklaştıkça erkek olacakmış gbi gelmeye başladı.
Şimdi kucağına almışsındır heralde bebişini...oğlun mu oldu yoksa kızın mı.çok merak ettim...
Allah bağışlasın...:))
Darısı isteyenlerin başına....
oglu oldu...
arkadaşlar bunların kesinlikle doğruluğu olamaz inanmayın böyle şeylere.
merhaba arkadaşlar
benim kayınvalidem kendin yöntemiyle 4 erkek çocuk döğurmuş.yöntem şu:
adet bittikten sonra ki ilk 3 gün birliktelik olacak.gerçi yumurtlama dönemine denk gelmiyor ama öyle dedi.ilk 3 günde yaşanan birliktelikte doğacak çocuk erkektir diyor.birde bayan daha az istekli yada ateşli olacakmış:)))) ben onun yalancısıyım bana öyle dedi
Benimki sizinkine uyuyor.Regl sonrası sık sık ilişki ve kızım olacak :)
Bende adet öncesi ilişkide bulunup sol tarafa yatarsan 3-4 gün boyunca kız olurmuş adet sonrası ilişkide bulunup ilişki sonrası 3-4 gün sağ tarafa yatılırsa erkek oluyormuş diye duydum.Ama doğru değildir tabikide istisna bunların hepsi, cinsiyetin bunlarla bir alakası yok babadan gelen spermlere bağlı.Ben regl sonrasında ilişkide bulundum oğlum olacak ama dediğim gibi tamamen istisna inanmayın böyle şeylere.
Benim de kızkardeşimin adeti bitti 12 gün sonra düğünü oldu,o ay bir daha adet olmadı adetleri düzenliydi. şimdi 5 aylık hamile dr. kız demiş.o zaman yumurtlama gününden sonra yada adet olmaya yakın kalmış gibi muhtemelen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?