• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El bebek-çocuk giyim,ayakkabı,aksesuar,oyuncak...tüm güncel ürünler 1. mesajda...

oğluma almıştık..kullandık mı kullanmadık mı hatırlamıyorum..sıfırdan farksız öylece duruyor...sadece 10tl...
ıphone 9883.webp
ıphone 9885.webp
ıphone 9884.webp

kızlar kalanlar ve yenilerle devam...herşey çokuyguna...

buda hediye gelmişti hiç kullanmadık kutusunda duruyor..lütfen internetten inceleyin..ben çok ucuza vereceğim
ıphone 10257.webp
ıphone 10258.webp
ıphone 10259.webp

image.webp
image.webp
image.webp
5/6/7 yaşa.. 4 parça beyaz gömlek, siyah saten ayarlanabilen papyon,kendinden kuşaklı beli Lastikli pantolon ve yelek cepken ... Kaçırmayın kızlar 140 tlye pazarlıkla almıştık.. Sadece 2 kere 2 yada 3 er saat giyildi .. Son fiyat 35 tl

tüm güncel ürünler ilk mesajda..buyurun hanımlar herşey çok ucuza

ilk mesaj hepsini almadı malesef aralarda satılmayanlar var buyurun...

güncell bayanlar... daha küçük bir eve taşınıyorum...bu yüzden herşeyde indirim var....ilk mesaja hepsi sığmadı bu arada..beğendiğiniz ürünü sorun

N
2.EL VEYA SIFIR ÜRÜNLER..BAKMADAN GEÇMEYİN...HERŞEY VAR...oğluma almıştık..kullandık mı kullanmadık mı hatırlamıyorum..sıfırdan farksız öylece duruyor...sadece 10tl...
index.php
index.php
index.php

buda hediye gelmişti hiç kullanmadık kutusunda duruyor..lütfen internetten inceleyin..ben çok ucuza vereceğim
index.php
index.php
index.php

index.php
index.php
index.php
5/6/7 yaşa.. 4 parça beyaz gömlek, siyah saten ayarlanabilen papyon,kendinden kuşaklı beli Lastikli pantolon ve yelek cepken ... Kaçırmayın kızlar 140 tlye pazarlıkla almıştık.. Sadece 2 kere 2 yada 3 er saat giyildi .. Son fiyat 35 tl

devam hanımlar...1 kere giyildi sıfırdan farksız...
index.php
index.php

index.php

index.php
Orta veya lise okul erkek pantolonları .2tane var.. Belleri pensli...bel:39 buçuk 40 cm.boy:97 cm.. Daraltılmış paçalar.. Tane 3er tl

index.php
index.php
Lcw kız çocuk 9/10 yaş.. Yıkanmaya dayalı biraz solması var.. 3tl

index.php
index.php
Lcw erkek çocuk süveter.. 3 tl

index.php
index.php
Ceylan marka erkek çocuk bermuda şort..taş gini az kullanılmış..13/14 yaşa..sadece 5 tl

turist bir arkadaşamız getirmişti..baya kullanıldı mor çerçeveli çocuk güneş gözlüğü..5tl
index.php

index.php

1. index.php
    ceyo 31 no mavi erkek çocuğu terliği..
index.php
1118344-f994020ada4d3dd4673e5cb79e04ede1.jpg
index.php
index.php
Tshiertler lcw 7-8 yaş ince çizgili olan da solma var diğeri daha iyi durumda .. İnce çizgili 3tl diğeri 4 tl..şort 4 yaş solma var 2 tl
index.php
25 NO ..SÜET DERİ KARIŞIMI SPOR AYAKKABI...SADECE 8TL... kırmızı hırka fermuarlı 2 yada 3 yaş..5tl kolları polarlı sweet..3tl
index.php
index.php
sıfırdan farksız 4/5 /6 yaş..ölçü isteyiniz..8tl 33 no ev terliği..5tl

index.php
su sebili..12tl

2 yada 3 yaşa mayo..3tl
index.php
23 no wenice marka deri lacivert bot...10tl

Eki Görüntüle 1602869 Eki Görüntüle 1602868 Sadece 2 kere serebildiğim ve yıkayıp kaldırdığım lisanslı tek kişilik nevresim takımıEki Görüntüle 1602880 Eki Görüntüle 1602878 lcw 35 no yazlık gümüş renk spor ayakkabı..laci baskısında biraz soyulma var onun dışında taş gibi...10tl
Eki Görüntüle 1602872 Eki Görüntüle 1602870
Eki Görüntüle 1602881 Eki Görüntüle 1602886 Eki Görüntüle 1602887 hacivat karagöz perde oyunu ..oğluma aldım..oynamadı

çocuk odası halısı..yıkayıp kaldırmıştım..küçük bir eve taşındığım için elden çıkarmak istiyorum..canlı tonlarda..resimde soluk çıkmış..çok çok uyguna dokuma halı...123 e,180 cm olarak ölçtüm..son fiyat sadece 35 tl
ıphone 11256.webp
ıphone 11257.webp

image.webp
Parti mumu .8yaş için paketinde 10 tlye almıştık 5 tlye veriyorum

Back
X