Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.EL VEYA SIFIR ÜRÜNLER..BAKMADAN GEÇMEYİN...HERŞEY VAR...oğluma almıştık..kullandık mı kullanmadık mı hatırlamıyorum..sıfırdan farksız öylece duruyor...sadece 10tl...![]()
![]()
![]()
buda hediye gelmişti hiç kullanmadık kutusunda duruyor..lütfen internetten inceleyin..ben çok ucuza vereceğim![]()
![]()
![]()
![]()
5/6/7 yaşa.. 4 parça beyaz gömlek, siyah saten ayarlanabilen papyon,kendinden kuşaklı beli Lastikli pantolon ve yelek cepken ... Kaçırmayın kızlar 140 tlye pazarlıkla almıştık.. Sadece 2 kere 2 yada 3 er saat giyildi .. Son fiyat 35 tl![]()
devam hanımlar...1 kere giyildi sıfırdan farksız...![]()
![]()
![]()
Orta veya lise okul erkek pantolonları .2tane var.. Belleri pensli...bel:39 buçuk 40 cm.boy:97 cm.. Daraltılmış paçalar.. Tane 3er tl![]()
Lcw kız çocuk 9/10 yaş.. Yıkanmaya dayalı biraz solması var.. 3tl![]()
Lcw erkek çocuk süveter.. 3 tl![]()
Ceylan marka erkek çocuk bermuda şort..taş gini az kullanılmış..13/14 yaşa..sadece 5 tl![]()
turist bir arkadaşamız getirmişti..baya kullanıldı mor çerçeveli çocuk güneş gözlüğü..5tl![]()
![]()
![]()
![]()
Tshiertler lcw 7-8 yaş ince çizgili olan da solma var diğeri daha iyi durumda .. İnce çizgili 3tl diğeri 4 tl..şort 4 yaş solma var 2 tl![]()
![]()
![]()
25 NO ..SÜET DERİ KARIŞIMI SPOR AYAKKABI...SADECE 8TL...
![]()
kırmızı hırka fermuarlı 2 yada 3 yaş..5tl
kolları polarlı sweet..3tl
sıfırdan farksız 4/5 /6 yaş..ölçü isteyiniz..8tl![]()
33 no ev terliği..5tl
![]()
su sebili..12tl
2 yada 3 yaşa mayo..3tl
23 no wenice marka deri lacivert bot...10tl![]()
Eki Görüntüle 1602869 Eki Görüntüle 1602868 Sadece 2 kere serebildiğim ve yıkayıp kaldırdığım lisanslı tek kişilik nevresim takımıEki Görüntüle 1602880 Eki Görüntüle 1602878 lcw 35 no yazlık gümüş renk spor ayakkabı..laci baskısında biraz soyulma var onun dışında taş gibi...10tl
Eki Görüntüle 1602872 Eki Görüntüle 1602870
Eki Görüntüle 1602881 Eki Görüntüle 1602886 Eki Görüntüle 1602887 hacivat karagöz perde oyunu ..oğluma aldım..oynamadı
Nevresim satıldı cnm .. Lisanslı caillou desenliydiNevresim modeli nedir yani figürlü mü