Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek doğduktan sonra tüm muayeneleri hastane mi yapar sağlık ocağı mı?
Dogumdan sonra bilgilendirme yapiliyor. Ve eline kağıtlar veriliyor onlarda da yaziyor. Aşılar saglik ocaginda geri kalan kalca ultrasonu goz muayenesi isitme testi vs hastanede yapiliyor
Aşılar sağlık ocağında yapılıyor o arada boy kilo baş takibi yapılıyor, diğer kontroller hastanede yapılıyor, bilgilendirme yapılır taburcu olurken, verdikleri evraklarda da yazıyor
sağlık ocağı her ay büyüme takibi ve aşılar için çağırıyor. biz de her ay cocuk doktorumuza gidiyoruz. her ay önce doktora sonra sağlık ocağına gidiyoruz cünkü bebekte aşıya engel bir durum olup olmadığını doktorumuz muayene esip söylüyor.
Dogumdan sonra bilgilendirme yapiliyor. Ve eline kağıtlar veriliyor onlarda da yaziyor. Aşılar saglik ocaginda geri kalan kalca ultrasonu goz muayenesi isitme testi vs hastanede yapiliyor
Aşılar sağlık ocağında yapılıyor o arada boy kilo baş takibi yapılıyor, diğer kontroller hastanede yapılıyor, bilgilendirme yapılır taburcu olurken, verdikleri evraklarda da yazıyor
sağlık ocağı her ay büyüme takibi ve aşılar için çağırıyor. biz de her ay cocuk doktorumuza gidiyoruz. her ay önce doktora sonra sağlık ocağına gidiyoruz cünkü bebekte aşıya engel bir durum olup olmadığını doktorumuz muayene esip söylüyor.
gitmeyenler de var benim etrafımda. ama ben gidiyorum. farketmediğim bir enfeksiyon falan durumu olabilir cocukta. eğer öyleyse aşı erteleniyor. o yüzden gitmekte fayda var bence
İlk basta haftada bir yada 10 gunde birde cagirabiliyorlar yenidogan poliklinigine. Emzirme oturmusmu bebeginn gelisimi iyimi diye ona gore mama ver diyebiliyorlar anneye