Bebek Doğumu İçin Uygun Fiyata Butik Kurabiyeler:)

mrs_lowett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
135
12
68
İstanbul
Merhaba kızlar :) Bir süredir butik kurabiye yapıyorum. Bebek doğumlarınız için de düşünürseniz 1,5 ile 2 tl arasında kurabiye yapabilirim. (modele göre) Fotoğraf arşivimi oluşturduğumdan elimde bebek temalı fotoğraf yok. Fakat internetten bulduğum bazı modelleri koyuyorum. Aynılarından ya da benzerlerinden yapabilirim. Sizin dilediğiniz renk ve şekilde de olabilir.

Fiyatlar tanışmak için ve fotoğraf arşivi yaptığım için böyle uygun. Umarım yardımcı olabilirim:) Sipariş için buraya yazabilir ya da mesaj gönderebilirsiniz. Sevgiler..

Eki Görüntüle 964240

Son düzenleme:
modeller çok güzel canım,Allah hayırlı kazançlar versin
ilk konuna yazdım.mart ortası olacak doğumum ona göre ayarlarsın

cok tesekkürler canım:)

Canım özeldende mesaj attım sana.
buradanda yazayım.
şuan öncelikli olan evlilik yıldönümümüz: )
o yüzden onları yapmaya başlayabilirsin,
kızımınkileri mart başında yapıp uollarsan daha iyi olur malum ona daha var

çok beğendim hepsi güzeller ben özelden yazamadım bende ayıcık konseptinde bişeyler istiyorum yARDImcı olurmusunuz şubat sonu mart başı doğacak inşallah ozaman kadar model ve fiyat veririmisniz ayrıca kurabiyelere dolaba yapıştımak için mıknatıs oluyor mu

Merhaba canım simdi anladım özel mesajda anlayamamıstım da tam.tabi mıknatıs takarız kurabiyelere olur magnet seklinde.mesajda ne demek istedigini anlamamıstım keçeden falan ayıcık istiyorsun sandım da:) ayıcık konseptli nasıl birsey düsünüyorsun birlikte de düsünebiliriz istersen

Son düzenleme:
aslında tam olarak gösterdiğiniz link teki gibi değilde sizin gönderdiğiniz ikinci resim var ya o belki ona benzer bişey renk olarak krem kahveli ayıcık olur

aslında tam olarak gösterdiğiniz link teki gibi değilde sizin gönderdiğiniz ikinci resim var ya o belki ona benzer bişey renk olarak krem kahveli ayıcık olur

Anladım simdi modeller bulup ekleyeyim buraya tam istediginizi bulmak icin yada tarif ederseniz tam olarak yardımcı olmaya calısırım:) resimdeki önlüklerin üzerine ayıcık desenli olanlar cok güzel bencede :)

evet bunlar güzel 7. veya 8. düşünülebilir şimdi doğum mart başı ben mevlüt yapacağım zaman yaptırmak istiyorum nasıl olur detaylı bilgi verirmisiniz 50 adet gibi de düşünürsek nasıl olur

evet bunlar güzel 7. veya 8. düşünülebilir şimdi doğum mart başı ben mevlüt yapacağım zaman yaptırmak istiyorum nasıl olur detaylı bilgi verirmisiniz 50 adet gibi de düşünürsek nasıl olur

Canım kurabiyeleri ev yapımı hazırlıyoruz. Çok emek veriyorum tanesini 2 tlden yapıyorum normalde buna benzer modeller 3-4 liraya yapılıyor inan. Kurabiyelerin her birini poşetlenip kurdelelenmiş şekilde gönderiyorum. Renklerini modeli istediğin gibi değiştirebiliriz tabiki. Ama yaptıracaksan en azından 10 gün önce haber vermen cok iyi olur cünkü hazırlamasıydı kargoydu derken ancak yetişiyor ne kadar erken söylersen o kadar iyi olur benim için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…