Dediğim gibi aslında önce düşünmüyorduk ancak eşimde çok istemeye başladı yani artık hayır dedirtmiyor bazen bekleyelim desemde ah bi bebeğimiz olsa felan.Ben bile şuan düşündükçe midem bulanıyor nasıl yaparım diye.Panik ilaçlarımı bırakmaya başladım yavaş yavaş.Bilmiyorum her neyden oluyor ise rabbim eminim hayırlısını verir.
bence siz hazır değilsiniz...eşiniz isteyebilir hatta başka 3.şahıslarda isteyebilir baskı yapabilir önemli olan sizin isteyip istemediğiniz ve hazır olup olmadığınız.....
öncelikle psikolojik olarak hazırlanmanız lazım,tedavinizi sakın yarım bırakmayın sırf baskı var diye...sakınnn
düşündükçe midem bulanıyor diyorsunuz bakın,hamilelik kolay bir süreç değil lütfen iyi düşünün sonra siz zararlı çıkarsınız,çok sıkıntı çekersiniz...korkutmak değil amacım ama hazır olmadan yapılacak bişey değil hele ki sizin gibi panik atak vs olanlar için..ki o bende de vardı bir zamanlar...yaşınız kaç bu arada?
pek çok yerde gördüğüm kadarıyla genelde hapı bıraktıktan 3 ay sonra organlar tam çalışmaya başlıyormuş ve hamile kalınıyormuş. doğum kontrol hapı kullanırken neden adet olamadınız anlamadım. halbuki adet düzensizliği için doğum kontrol hapı veriyor doktorlar bildiğim kadarıyla. bence önce bir kadın doğum uzmanına gidin. gebelik düşündüğünüzü söyleyip genel bir muayene olun. ben ilk hamileliğimde öyle yapmıştım. faydasını gördüm
Aslında hazırladım kendimi dogum hikayeleri okudum kaygı bozuklugu icin kitaplar okuyorum ve benim hayatimda bebekligimde dahil en fok istedigim sey bir cocuk sahibi olmak.korkularim ve endisem neden anlamadim ilaclariimi doktorum esliginde biraktim. Kadiin dogumaa kontrol oldum bir skint yok dediler genelde bebek 1sene icinde olmazsa tedavi yolunda incelemeler yapilirmis doktorum oyle dedi yasim 23 bu arada.artik bu konuu fazla takmaya basladim.ovulasyon zamanmdayiz ilk defa bu ay hesapladik esim bu ayda olmazsa bidaha bi muddet ugrasmayacagini soledi.bilmiyorum caresizim kimsemde yok pek ailem disinda bu konulari paylasacak...nasil birsey bu ..
doqum kontrol ilacı hiç kullanmadım o konuda bişi diyemem ama strest bence %100 etkiliyo hamilelik olasılıqını.. ben 3 ay deli oldum hamile kalmak için kendimi hep hamile hissettim mide bulantıları vs vs ama sonuç neqatif.. en son ay tamamen boşladım hiç umursamadım ama baktım adete son 1 hafta kala tuhaflaşıyorum yok ya olmaz dedim dayanamadım 2 qün kala kan testi yaptırdım prensesimin haberini aldım.. yani sana tek tavsiyem düşünme hiiç.. zaten qenç yaştakiler için 1 yıl süresi var hemen olcak diye bi şart yok.. hakkında hayırlısı olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?