Bebek Beslenmesi Bebek emzirmek için Göğüs uçalrı küçük ve basık olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi AYN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
laa kroo,o vücutta sadece 85 göğüs mü var,tüüü kalıbına yazık muhahahahhaaa
bende 75 dim şimdi 80 oldum,umarım 95 le tamamlarım:))))))

aynn Allah cezanı vermesin emii:mymeka:biz sana çare olmaya çalışıyoruz,karı vücut ölçülerimi beğenmiyo:dilcikar:
lenn sana inat zayıflamassam en adiyim:mymeka:(gerçi bu zayıflama işinde eşimle girdiğim iddia sonucu kazanma ihtimalim olan pırlanta küpelerin payıda yok diil:asigim:)

eczanelerde meme ucu çıkarıcı var lansinoh lactasist yada bebek mağazalarındada var..göğüs ucu kremini sürdükten sonra vakum yaparak meme ucunu dışarıya çıkartıyor....çok pratik....umarım faydası olur

meme ucu silikonları bebekler için zorlayıcı olabiliyor...eczanelerde ve bebek mağazalarında memeucu çıkarıcılar var lansinoh lactasist adı...ters vakum yaparak memeucunu çıkartıyor...kullanmadan önce muhakkak krem sürün ama....

Konunun tarihi eski ama benim sormak istediğim anatomik göğüs kalıpları var nipple former diye geçiyor onları takınca uç çıkartıyor muş kullanan oldumu ise yaradımı

Ben 37 haftalık doğum yaptım bebeğim şuan 6 günlük benimde ememiyordu tutamiyordu küçük doğduğu için sarılık riskimiz yüksek bu yüzden bebek hemşiremiz mama takviyesi önerdi bende sutumu sagip biberon ile verdim bugün silikon uç aldım ama emziremiyorum sürekli ağlıyor sanırım hazıra alıştı biberon istiyor zorluyorum bu sefer ağlamaktan kizariyor korkuyorum ne yapmaliyim?

Back
X