- 28 Ocak 2009
- 34.466
- 57.917
- 1.123
annemin durumu kötü tek başına kirada, bizim de bi ton masrafımız var, kv durumu über süper. ben 3 ailenin potansiyelini bildirmek için yazıyorum bunu. şartlar böyle, 3 ailenin pozisyonu bu şekilde diyorum özetlemek gerekirse kötü, orta, feci iyi. durum böyle iken benim annem kalkıp "benim durumum kötü ben hiç bişey almıcam" demezken, biz kendi bütçemize uygun internette araştırma yaparken, kvye ne olur da o bunu alsın bu şunu yapsın eyvahlar olsun deme cürreti gösteriyor? ona ne? biz ondan ekmek istemedik aş istemedik şunu al demedik bunu al demedik ima bile etmedik. saçma sapan savup savururken masraf olmuyor da benim bebeğim masraf oluyor. bunu benim yanımda bu şekilde ortaya çıkarıp vurgulamak nedir!
bizim ondan beklentimiz yok, ama insanda bi torun sevgisi olur bi hevesi olur. en güzellerini en iyilerini ona bahşetmek ister. bizim kv hergün yandık öldük bittik mahvolduk tüh tüh tüh sen de çalışamazsın artık çocuk herşeye engel olur işte vız vız vız vızıldayıp duruyor. ben sonuçta hamileliğimin büyük bir kısmını geride bıraktım insan doğuma yaklaştıkça bi güzel söz duymak ister cesaretlendirecek üç beş söz duymak ister. bu benim ilk bebeğim hevesim bu kadar da kırılır mı ya? saçma sapan kv kıskançlığına maruz kalıyorum. kadın mahvoluyor bebek geliyor diye. hayatı kaydı.
ayrıca size ne insanlar küfür de yazar şiir de yazar size mi sorcak? alt tarafı informal bir platform burası. sansürlemiş yazmış. sanki küfrün bi işlevi bi fonksiyonu yok. her dil içinde küfür barındırır ve ilettiği çok güçlü bir ifade ve bir mesaj vardır. iletişimin bir parçasıdır. kabul etseniz de etmesenizde hayatımızda küfür diye bi gerçek var ve işlevsel olduğu için her dilde varoldu, var ve varolacaktır.
Sizene diye birşey yok.Site kuralları gereği küfür,hakaret vb yazılar yazmak yasak, burası bir platform yada bir forum sitesi bile olsa bu sitenin belirli bir kuralları var.