- 13 Haziran 2011
- 12.706
- 7.799
- 448
kızlar bişey sorucam. bu bebek odası eşyalarını kız tarafı komple mi alır? eşimin ailesi o kadar zengin ki evleri jipleri, benim ailem paramparça zaten annem emekli maaşıyla kira ödüyo, kv tutturdu bebek odasını kız tarafı yapar diye bi çöp dahi almıcakmış. bana sürekli annene söyledin mi diyip duruyor. söyleyemem böyle bişeyi. çalışmamda mümkün değil 6. ayıma giriyorum gebelikte. eşim boşver ben alıcam herşeyi kimse karışmasın diyor ama daha bi ton masrafımız var bizimde. sabah akşam çalışırım ben alırım diyor. sorun kim alıcak mevzusu değil de kv tavrına deli oldum iyice. sürekli para içinde yüzüyor ama sürekli para yok diye ağlıyor. nefret ediyorum böyle insanlardan. doğumda kv bilezik takarmış adetlere göre o zaman? bilgisi olan var mı bu konuda nasıl bir savunma geliştireyim derdimi anlatayım?
bence alakası yok.durumu kımın ıyıyse o alır.onlar erkek tarafı olarak ne yapacaklarmış pekı...bzde beşiği ve bebek arabasını kaynanamlar aldı.annemler kızıma altın , kunye ve bıleklık taktı.bızde bılmıyorduk hıç anneannenın alacagını.sonra aylar sonra bırgun kaynanam akrabasının yanında şöyle bı laf ettı "bızde beşiği anneanne alır eve getırır o gun yenılır içilir sofralar kururlur dedı.taş attı yanı.ben ne yaptım altında kalır mıyım "" e bizdede doğum yapan gelıne bılezik takılır ona bakarsan "dedım

annenız almak zorunda degıl kaynanızda almıyorsa sız alacaksınız cnm.hıç canını sıkma annemlerın durumu yok de