- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
ah ah sadece maddeyle ilgili olan kısımlara odaklanarak para ile ilgili kısımları büyük yazmışsınız. işte sizin beyniniz onlara odaklanıyor onları okuyor öyleymiş gibi algılayıp sizden o şekilde çıktılar alıyor.
bakın o kalın yazdığınız cümlelerin başında sonunda ne diyor
bizim ondan beklentimiz yok, ama insanda bi torun sevgisi olur bi hevesi olur. en güzellerini en iyilerini ona bahşetmek ister. bizim kv hergün yandık öldük bittik mahvolduk tüh tüh tüh sen de çalışamazsın artık çocuk herşeye engel olur işte vız vız vız vızıldayıp duruyor. ben sonuçta hamileliğimin büyük bir kısmını geride bıraktım insan doğuma yaklaştıkça bi güzel söz duymak ister cesaretlendirecek üç beş söz duymak ister. bu benim ilk bebeğim hevesim bu kadar da kırılır mı ya? saçma sapan kv kıskançlığına maruz kalıyorum. kadın mahvoluyor bebek geliyor diye. hayatı kaydı. sorun çocuğuma kim eşya alıcak? çocuğum çıplak mı kalacak? yatacak yeri olmayacak mı? mevzusu değil arkadaşlar. iyi kötü olucak bişeyleri. benim problemim bu denli isteksiz bebeğimi masraf olarak nitelendiren ve bunu yaparken bi eli balda bi eli yağda olan kv.
moral bozan keyif kaçıran konuların vurgulana vurgulana yanımda konuşulması. ben böyle bir şeyin dile getirilmesinden bile rahatsızlık duydum yani. 10000 tane oda dizse kv ye dokunmayacakken, üç beş kuruş için yaygara koparması. ben burda durumun vehametini yazıyorum.
o denli istemiyor yani çocuğumu diyorum.
evlenmeden olduğu içindir. ama bebeğin doğunca ona babanne demeye başlayınca ozaman değişir...