Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi bir markayi mi uygun fiyata buldunuz ? O zaman alin tabi ama degilse zaten uygun fiyatlı arabalar var yine bulursunuz . Hamileliginizin yarisina gelmissiniz neredeyse alabilirsiniz mantikliysa
Ben yedinci ayında aldım, daha önce indirimli çok denk geldi ama almadım. Tam yedinci ayımda istediğim bir markanın indirimini gördüm. Kaçırmadım aldım. Ama tabi şans
Iyi bir markayi mi uygun fiyata buldunuz ? O zaman alin tabi ama degilse zaten uygun fiyatlı arabalar var yine bulursunuz . Hamileliginizin yarisina gelmissiniz neredeyse alabilirsiniz mantikliysa
Iyi bir firsat bulmussaniz yakalayin derim hem son zamanlarda Alisverisiniz sıklasacak simdiden araba kısmını çözmüş olursunuz. Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah
Iyi bir firsat bulmussaniz yakalayin derim hem son zamanlarda Alisverisiniz sıklasacak simdiden araba kısmını çözmüş olursunuz. Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah
Valla canım bende kendimi baya tutmuştum detaylidan sonra almıştım hatta şu an 6.ay yeni bitecek öyle bi kaptirmisim ki kendimi herşeyi tamam hayırlı uğurlu olsun inşaallah sağlıklı günlerde binsin arabasına