Bebek eşyası

seleam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
22
5
1
28
Uygun bir bebek arabası buldum ama gebeliğimde 4.ayıma giricem siz olsaydınız alırmıydınız?

Iyi bir markayi mi uygun fiyata buldunuz ? O zaman alin tabi ama degilse zaten uygun fiyatlı arabalar var yine bulursunuz . Hamileliginizin yarisina gelmissiniz neredeyse alabilirsiniz mantikliysa

Uygun bir bebek arabası buldum ama gebeliğimde 4.ayıma giricem siz olsaydınız alırmıydınız?
Ben yedinci ayında aldım, daha önce indirimli çok denk geldi ama almadım. Tam yedinci ayımda istediğim bir markanın indirimini gördüm. Kaçırmadım aldım. Ama tabi şans

Iyi bir markayi mi uygun fiyata buldunuz ? O zaman alin tabi ama degilse zaten uygun fiyatlı arabalar var yine bulursunuz . Hamileliginizin yarisina gelmissiniz neredeyse alabilirsiniz mantikliysa
Yoyko markasının arabası bu markanın arabalarını iyi diye duymuştum 14.000 tl den 8000 tl inmiş

Yoyko markasının arabası bu markanın arabalarını iyi diye duymuştum 14.000 tl den 8000 tl inmiş
Iyi bir firsat bulmussaniz yakalayin derim hem son zamanlarda Alisverisiniz sıklasacak simdiden araba kısmını çözmüş olursunuz. Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah

Valla canım bende kendimi baya tutmuştum detaylidan sonra almıştım hatta şu an 6.ay yeni bitecek öyle bi kaptirmisim ki kendimi herşeyi tamam hayırlı uğurlu olsun inşaallah sağlıklı günlerde binsin arabasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…