Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

kıslar ben tavukdan kaçıyom siz bana tavuk sölüyonuz
ama akşama annemleride yemeğe çağırmayı düşünüyorum onlara gelirse yapayım bunu

bak tavuksuz da yapabilirsin kısaca söyliyim.Tencereyi ocağa koy :))
içine biraz yağ dök ve salça ekleyip karıştır sonra varsa kaynamış yoksa da normal (ölçüyü sen ayarla) su koy.kaynarken1 kaseden az tel ya da arpa şehriyeyi (ben tel tercih ederim) içine sal ve tuzunu dök.şehriyeler piştimi. terbiye et(yoğurtla)

ayy kıss sivasa gidiyomuşsunn
orda acayip kar varmış tipi yapıyomuş az önce kaynım aradıdaa

benim eşimin bütün sülalesi ordaaa
hiç bir akraba yok yanımızda :1rolleyes:

dikkatli gidin arabayla gideceksen tatlım a.s

Aysencim sanada teşekkür ederim cnm.

Portakal orda kal diyesim geliyor sanada:roflol:
15-20 dk sonra çıkacağım bilgilerinize

Senin mesai kaçta bitiyor portakal?

Evet cnm ne yazık ki kar yağışlıymış epeyce tedirgin oldum.Otobüsle gidiyorum

Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın öğleden sonra uğrarım belki.Uğrayamazsam dua edin nolur benim için.

aman da aman kimler gelmiş..Ayağınıza su dökelim bari :))

Nerdesin kuşum ya çok özledim ama ben seni
:gitme:

bende özledim hayatımopuyorumnanaktan ay bugün sabahtan bir çıktım dışarı yeni geldim sayılır napıyosun cnm ii kaynatmışsınız valla okuyorum biyandan

Selam kızlar ben de geldim.Geçmişi okudum.Bende kanat kızarttım kendime.Kocam hiç sevmez de tavuğu.Yalnız yiyorum o yüzden. kaydirigubbakcemile3

valla yemek topiği gibi olmuş ii oldu burası ya karnım acıktırtınız valla geçmişi okurken
berrakçım nbr cnm iiyin dimi?gittinmi doktora falan

ben geldim kimse kalmadı mafoldumben ayşe aşağıda görüyorum ama sen napıyosun cnm karışıkmış sizin oralar?

hoşgeldin berrekçım afiyet olsun bende pilav yapıyorum biyandan:) sen erkencisin

Öğlen yemeği olarak yedim ben tavukları .kaydirigubbakcemile3 Akşama yoğurtlu rendelenmiş havuç kızartması yapıcam kendime. kaydirigubbakcemile3 Akşam dediğim 9-10 gibi . delikafadulden

bende özledim hayatımopuyorumnanaktan ay bugün sabahtan bir çıktım dışarı yeni geldim sayılır napıyosun cnm ii kaynatmışsınız valla okuyorum biyandan
iyi vakit geçirmişsin dışarda valla,kar yok mu orda?
Ben yorgunum çok,uykusuzum ve işteyim

Selam kızlar ben de geldim.Geçmişi okudum.Bende kanat kızarttım kendime.Kocam hiç sevmez de tavuğu.Yalnız yiyorum o yüzden. kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım annem.kanada bende eşimde bayılırız.biz çok tavukçuyuz valla.
sen neler yaptın bakalım yoktun bugün?

kıyamam cnm ya gelsin şu müdüründe artık sende rahat et ben bile yoruldum sana bakınca hergece 10 da çık off zor valla

hoşgeldin canım annem.kanada bende eşimde bayılırız.biz çok tavukçuyuz valla.
sen neler yaptın bakalım yoktun bugün?
[/QUOTE]

Her zamanki gibi evdeydim.Kocişim işe geç gittiği için nete gelememiştim.Sonra bi oyuna dalmışım.Saatler geçmiş. kaydirigubbakcemile3 Sen neler yapıyosun canım? Benim kocam tavuğun hiç bi çeşidini sevmez.Köfte sever.Yemekteki eti de sevmez.Mantar sevmez.Balık sevmez. Daha sayım mi ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…