- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.361
Sen nasılsın canım bu arada. kaydirigubbakcemile3
selam canlarım ben geldim
ya kayınvalidemdeyiz dizi bilmem ne zaten ne zamn nete girsem bir iş veriyor bana uyuz oluyorum hee
eve net alma vakti geldi sanırım
iyiyim cnm nolsuun polis olma istegim cok fazla ya bu tip diziler dikkatimi cok cekiyo adanaliya takildim ,,,transa geciyorum o baslayincada simdide ona bakiyodum rekla girdi,,,ondan gec yaziyorum cnm kusura bakmayin,,,,
selam canlarım ben geldim
ya kayınvalidemdeyiz dizi bilmem ne zaten ne zamn nete girsem bir iş veriyor bana uyuz oluyorum hee
eve net alma vakti geldi sanırım
tatlım yumurtlaman bittikten sonra o şeffaf akıntı süt beyazı rengini alır o olabilir mi acaba
ayrıca diğer akıntı gibi sünmez sadece koyu kıvamda olur
bu arada sana çok kızdım neden bu kadar erken kan tahlili yaptırdın canım ya olsa bile bu kadar erken çıkmaz ki boşuna üzdün kendini belkide bebiş vardır bebişide üzdün
haşbulduk tatlım benimmmm senin bu ay ne zaman yumurtlaman biliyor musunhoş geldin tatlım yaaaaaaaaalkisalkisalkis:1hug:
Ay ben internetsiz yaşayamam. :1shok: kaydirigubbakcemile3
evet cnm haklısın. ya ben bu yumurtlama dönemini de anlamıyorum zaten ne zamndı bilemiyorum. bu ay gelmez kırmızı ziyaret ederse ovulasyon testi mi yapsam acaba ne dersiniz kıslar? valla bilemiyorum ama akıntım yoktu yaa yani öyle şeffaf bir akıntım da olmadı ne biliyim yada ben anlamadım bilmiyorum ki offf hep 35 günde oldum ama bu ay daha erken olacak gibimmkafamçokkarıştımafoldumben
hayırlısı olsun en başta tabii
aa bizim burda kar yağmadı yaaaaaaa
o kadar baktımm
kısss berrak sen enrde otryosun kiii
yoksa çok mu uzağızzz sırnaşık şey
tatlım inşallah adet olmassın ama eğer olursan bence oluruna bırak zaten sen düzenli ilişkiye girersen doğal olarak yumurtlamayı kaçırmazsın bence oluruna bırak derim ben bu ay bende ovulasyon testi alıcaktım ve vaz geçtim daha fazla stres yapmamak için oluruna bıraktım inşallah hiçbişeye gerek kalmadan bebişin gelmiştir :Saruboceq:
amin canım amin inşallah ama gelmeyecek biliyorum bütün belirtilerim adetimi gösteriyor. kasıklarım ağrıyor içi acıyor göğüslerim şişti acıyo belim ağrıyor geldi gelecek hadi bakalım :sinifsinif: mafoldumben :çok üzgünüm:
aa bizim burda kar yağmadı yaaaaaaa
o kadar baktımm
kısss berrak sen enrde otryosun kiii
yoksa çok mu uzağızzz sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?