Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

selam canlarım ben geldim
ya kayınvalidemdeyiz dizi bilmem ne zaten ne zamn nete girsem bir iş veriyor bana uyuz oluyorum hee
eve net alma vakti geldi sanırım

iyiyim cnm nolsuun polis olma istegim cok fazla ya bu tip diziler dikkatimi cok cekiyo adanaliya takildim ,,,transa geciyorum o baslayincada simdide ona bakiyodum rekla girdi,,,ondan gec yaziyorum cnm kusura bakmayin,,,,

Olsun canım , önemli değil.kaydirigubbakcemile3 Aşağıdaki kızlar hoşgeldiniz. kaydirigubbakcemile3

evet cnm haklısın. ya ben bu yumurtlama dönemini de anlamıyorum zaten ne zamndı bilemiyorum. bu ay gelmez kırmızı ziyaret ederse ovulasyon testi mi yapsam acaba ne dersiniz kıslar? valla bilemiyorum ama akıntım yoktu yaa yani öyle şeffaf bir akıntım da olmadı ne biliyim yada ben anlamadım bilmiyorum ki offf hep 35 günde oldum ama bu ay daha erken olacak gibimmkafamçokkarıştımafoldumben
hayırlısı olsun en başta tabii

kıslar evime geldimm tüllerimin ikinci postasını attım makineye kaydirigubbakcemile3

berrakcım özeline vevap yazdımm

ayyy kıslar berrakada beni rüyasında hamile görmüşşşş:lepi:

hoş geldin tatlım yaaaaaaaaalkisalkisalkis:1hug:
haşbulduk tatlım benimmmm senin bu ay ne zaman yumurtlaman biliyor musun

Ay ben internetsiz yaşayamam. :1shok: kaydirigubbakcemile3

bende öyleydim bekarken de şimdi çalışıyorsun eve gelince ev işi yat olsa da fırsatım olmaz hafta içi anca hafta sonu cnm kaydirigubbakcemile5

tatlım inşallah adet olmassın ama eğer olursan bence oluruna bırak zaten sen düzenli ilişkiye girersen doğal olarak yumurtlamayı kaçırmazsın bence oluruna bırak derim ben bu ay bende ovulasyon testi alıcaktım ve vaz geçtim daha fazla stres yapmamak için oluruna bıraktım inşallah hiçbişeye gerek kalmadan bebişin gelmiştir :Saruboceq:

amin canım amin inşallah ama gelmeyecek biliyorum bütün belirtilerim adetimi gösteriyor. kasıklarım ağrıyor içi acıyor göğüslerim şişti acıyo belim ağrıyor geldi gelecek hadi bakalım :sinifsinif: mafoldumben :çok üzgünüm:

kıss özelden yazmıycam ama barrak yerinde durmuyo o yüzden görsün diyeeeee akannehir

yaa bizim burda yağmır yağıyoooo ben üsküdardayımmm
çabukk bu tarafa gönderin karımızı kaydirigubbakcemile3

ama gerçekten çok soğuduuuu :1ninca:

yaa gelicek yada gelmiycek diye düşünüp stres yapma ayrıca hatırlatırım adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı yanii bekle hiç bişeye karar verme sen gel sohbet et bizle valla süper konular var burda fırfırlı don bile var gün sayma kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…