- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.641
kıslar ben yılbaşında eşime kapşonlu kolsuz montlardan aldım. çok istiyordu onlardan. ama veridm bile çünkü dolaba saklamıştım bulmuş gerçi çok mutlu oldu ama bana daha almadı.... ben hamile olduğu söylediğim zaman müjde hediyesi blackberry telefon istedim belki onu alır hihihih
aloooo ordasınmı ben geldim dön yuvana yavrum bak burdayım gitmiycem kuzum kıslar kusura bakmayın güllümü sizden almak zorundayım :icecream:
senin telefon kesin gelir :))kıslar ben yılbaşında eşime kapşonlu kolsuz montlardan aldım. çok istiyordu onlardan. ama veridm bile çünkü dolaba saklamıştım bulmuş gerçi çok mutlu oldu ama bana daha almadı.... ben hamile olduğu söylediğim zaman müjde hediyesi blackberry telefon istedim belki onu alır hihihih
valla benim öle bi derdim yok evde kocamla yanlız olucağım için acaba yeşil eşortmanımı mı giysem pembeyi mi kahvarengini mi giysem diye düşünebilirim ancak kaydirigubbakcemile3rahatım yani canım sana ençok hangi kıyafetin yakışıyorsa onu giy hediye konusuna gelince en çok neye ihtiyacı varsa onu al hem güzel bi hediye olur kullandığı bişey
Hop didik sen bizim mekandan kız kaçıracaksın demek,çok ayıp bi daha duymıyım nil,yoksa saçını çekerimklava: naniknanik
yok kıs çekme yazık hamile bebişi var ama
kırmızısı yok mu hayatım onu giy,yılbaşına özgü olsun :))
Hediye için düşünmeye devam ediyim ben
yok kıs kırmızı varda ben giymiycem yeşil kalın eşortman yeter çok bile :mymeka:
Kocana kastın mı var kuzum?madem evde baş başa kutlayacaksınızklava: :mymeka:
Daha kaç yaşındasın için geçmiş gibi yapma kuşum hihoyyyt
canım 23 yaşındayım da eşime kızdım biraz (aramızda kalsın )kaydirigubbakcemile3
evet canım ya hayat o kadar zor ki bu yaşta içimiz geçiyo işte malesef :çok üzgünüm:
tatlım yaa noldu sanaa
bende gri eşofmanımı giyerim olur mu kıs
Arada olur öyle küslükler anlamıştım zaten bi tatsızlık yaşadığınızı
Ona bakarsan bende dün küsmüştüm eşime ama 1.5 saat sonra bişey kalmadı.
Gene nereye gittiniz yahu,hadi ben işteyim arada 5-10 dk kayboluyorum da siz neden gidiyorsunuz canlarım
HİHİH ya kıslar valla bu ne karamsarlık topikte yaaa olmas ama hee kısarım hepinize bakkk kendinize gelin kocişlerinize iyi davranın ama yaa onlara birşey olsa(allah korusun)önce bizim içimiz yanar. 3 günlük yalan dünyada yaşıyoruz tadını çıkartın kafaya takmadan huzurlu mutlu yaşayınn böyle karamsarlıkla nasıl gelecek bebişleriniz. daha gelmeden demez mi benim annem babam neden mutsuz ben gideyim buralardan demez mi allah korusun heee kendinize gelin diyorum o kadrrrr
of gülcüm ya biz bu topiği ne diye açtık sen nerelerde geziyorsun,aşk olsun :umursamaz:
olur tatlım neden olmasın hatta bize gel kıss pijama partisi yaparız valla ohh ne rahat
Ya kuzum ben arkadaşlığına bişey demiyorum zaten haddim değil ama ben seni ve psikolojini düşündüğüm için söylüyorum.O tür topiklere girmeme kararını birlikte almıştık yeterki KKdan ayrılmayın bizi bırakmayın diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?