Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

aaaaaaaaaaaaaaaa neden öyle diyorsun gülüm yaaa sende güzel bir masa hazırla şık giyin mumlar falan hafifte bir müzik süper olur hayatım yaaa.... bize görümcemler gelecekler ama kaynanada yemek yiyip gelecekler kıslar biz başbaşa yemek yicez ama bu aralar hep ağlıyoruz zaten birbirimize sarılıppp

hmm canım bak ii olmuş hem kullamacağı ve çok istediği bişey olmuş hayırlı olsun canım eşine inşallah sende telefonuna kavuşursun kaydirigubbakcemile5

aloooo ordasınmı ben geldim dön yuvana yavrum bak burdayım gitmiycem kuzum kıslar kusura bakmayın güllümü sizden almak zorundayım :icecream:

Hop didik sen bizim mekandan kız kaçıracaksın demek,çok ayıp bi daha duymıyım nil,yoksa saçını çekerim klava: naniknanik

senin telefon kesin gelir :))

kırmızısı yok mu hayatım onu giy,yılbaşına özgü olsun :))
Hediye için düşünmeye devam ediyim ben

yok kıs kırmızı varda ben giymiycem yeşil kalın eşortman yeter çok bile :mymeka:

Kocana kastın mı var kuzum?madem evde baş başa kutlayacaksınız klava: :mymeka:

Daha kaç yaşındasın için geçmiş gibi yapma kuşum hihoyyyt

canım 23 yaşındayım da eşime kızdım biraz (aramızda kalsın )kaydirigubbakcemile3
evet canım ya hayat o kadar zor ki bu yaşta içimiz geçiyo işte malesef :çok üzgünüm:

Arada olur öyle küslükler anlamıştım zaten bi tatsızlık yaşadığınızı
Ona bakarsan bende dün küsmüştüm eşime ama 1.5 saat sonra bişey kalmadı.

Gene nereye gittiniz yahu,hadi ben işteyim arada 5-10 dk kayboluyorum da siz neden gidiyorsunuz canlarım

HıHıH ya kıslar valla bu ne karamsarlık topikte yaaa olmas ama hee kısarım hepinize bakkk kendinize gelin kocişlerinize iyi davranın ama yaa onlara birşey olsa(allah korusun)önce bizim içimiz yanar. 3 günlük yalan dünyada yaşıyoruz tadını çıkartın kafaya takmadan huzurlu mutlu yaşayınn böyle karamsarlıkla nasıl gelecek bebişleriniz. daha gelmeden demez mi benim annem babam neden mutsuz ben gideyim buralardan demez mi allah korusun heee kendinize gelin diyorum o kadrrrr

ya canım tabiki olur evliliğin tadı tuzu demi neyse bakarız artık yılbaşına kadar kırmızı mı yoksa yeşilmi kocişin davranışları belirler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben burdayım da iki topiğe bir ancak laf yetiştiriyorum :kedi:

ya canım haklısın tabi işte tadı tuzu oda arada olur bak geçti bile opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

of gülcüm ya biz bu topiği ne diye açtık sen nerelerde geziyorsun,aşk olsun :umursamaz:

canım o arkadaş benim kk daki ilk arkadaşım benim için çok değerli sizlerde ölesiniz ama çok ısrar etti gelmessen küserim dedi ama kıramadım işte napiim hatta sen o arkadaşın profiline gir bak yazdığım cevabı görürsün canım beni o zaman anlarsın :1hug:

Ya kuzum ben arkadaşlığına bişey demiyorum zaten haddim değil ama ben seni ve psikolojini düşündüğüm için söylüyorum.O tür topiklere girmeme kararını birlikte almıştık yeterki KKdan ayrılmayın bizi bırakmayın diye...

tatlım haklısın çok üzülüyorum ama arkadaşı kıramadım anlattım ama napiim burdaki samimi olduğum arkadaşlarım benim için çok değerli canım zaten beni az çok tanıdıysan biliyosun buna sende dahil hatta elimden geldiği kadar az girmeye çaışıyorum ayrıca biliyorum canım beni düşündüğünü çok sağol :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…