bebek fikri hamilelik fikri devamli aklimda oldugu icinmi hamile kalamiyorum sizce ?

Nursu8406

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
78
0
86
Almanya
merhaba,

nerdeyse 24 saat bebek , hamilelik aklimda. bazilari cok düsünürsen olmaz diyorlar. Düsünmemek icin ne yapmaliyim?

bende aynı senin durumdayım inan özelliklede son 1 senedir ..bebek isteyeli 3 sene olucak ....çözümünü bulursan nolur banada yaz ....en kısa zamnda evladına kavuşman dileğiyle....

hobi edinebilirsin ozmanda 24 saatten 18 saate fln iniyor düşünme süren:)))

Son düzenleme:
Alakası yok kızlar sadece takıntı olmasın yeter öyle bir andan Allaha sığının ondan medet umun yeterrr bol bol dua edinnn

Alakası yok kızlar sadece takıntı olmasın yeter öyle bir andan Allaha sığının ondan medet umun yeterrr bol bol dua edinnn

düşünmemek bazı şeyleri elde değildir....unuttum düşünmüycem neyii çocuk sahibi olmayı varmı böle bişi bilmemki..dua zaten hep dilimde....internet bağlattırdı eşim kafam dağılsın
diye burdada sürekli bebek le ilgili şeylere bakıyorum elimde değil....elde değil....
el -musaavvir c.c

faydasi olmuyor denedim, isteyken bile, bisey indirip kaldirirken bile acaba ? diyorum kendi´kendime dikkatli olmaya calisiyorum.

denedim olmuyor. isteyken bile birseyler indirip kaldirirken acaba ? diyorum kendi kendime ve dikkatli olmaya calisiyorum. :)

Kızlar tabiki dikkat edin herşeye ama takıntı haline getirmeyin mesela böyle konulara çok sık girmeyin hobiler edinin falan takmayın zaten olacağı varsa oluyor onu demek istedim sizi çok iyi anlıyorum bende yaşadım bu günleriii

hikayeni paylaşırmısın ne kadar zamnda buluştun büyükmüjdenle ben bu hikayeleri okuyunca çok umutlanıyorumda:)))

takıntı haline getirdiiğinizde beyin çok fazla etkileniyor ve etkiliyor
siz ne düşünürseniz beyin onu gerçek sanar ve tüm metabolizmayı ona göre ayarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…