- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.261
kızlar bugunle 4 gunum geçti dun test yaptm çıkmadı en erken ne zaman çıkar fikri olan var mı?
evt cnm içine düşücek kazanın kaydirigubbakcemile3 noldu geldimi buarada cnm
mehtapçım bekle azdaha gelmesse kan testi yaptırısın düzenlimidir adetin cnm
Normalde adet gününde ve sonrasında çıkar ama geç döllenme olunca 1 hafta sonra da kendini testlerde gösterebilir.Bir kaç gün daha bekle ya da beklemek istemezsen kan testinde baktır ama var mı yok mu diye değilde değere baktır.
evet zorxx 28 gunde bir olurum.pazartsi uygun mudur kan testi için?ayrıca açık kahve akıntım var 3 gundur
slm kızlar..nasılsınız ???
evet zorxx 28 gunde bir olurum.pazartsi uygun mudur kan testi için?ayrıca açık kahve akıntım var 3 gundur
bizim yumurtlama takvimimiz o civcivler adetin kaçıncı gününde olduğumuzu gösteriyor.senin durumun belli olsun belki bebeğin için yaparız,olmazsa da adetin gelince yaparız cnnhem o civcivler ne ki?bende isteremohaoldumsmile
slm kızlar..nasılsınız ???
portakal harrlarsan geçen yazışmıştık..tüp bebek denemesi yaptım negatif çıktı demiştim..ilk evliliğimden kızm var demiştim..bu ay 10 gün gecikmem vardı..meğer hamileymişim..şok oldum kızlar..o kadar yaşadığım şeylerden sonra çok şaşkınım...
bizim yumurtlama takvimimiz o civcivler adetin kaçıncı gününde olduğumuzu gösteriyor.senin durumun belli olsun belki bebeğin için yaparız,olmazsa da adetin gelince yaparız cnn
slmm,hoşgeldin nasılsın justing
portakal harrlarsan geçen yazışmıştık..tüp bebek denemesi yaptım negatif çıktı demiştim..ilk evliliğimden kızm var demiştim..bu ay 10 gün gecikmem vardı..meğer hamileymişim..şok oldum kızlar..o kadar yaşadığım şeylerden sonra çok şaşkınım...
çok saol zorxx..sakın kimse ümidini kaybetmesin..şimdi buraya yaşadıklarımı sıralasam...hayırlısıyla hepinize inşallah..sen sanırım hamilesin zorxx...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?