Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

amin canımm darısı başına canım arkadaşım benim....koyu çizgiyi bulana dek işemeye devam:)

aa öyle bişeymi var zeyno

canım bende hep dinleniyorum hiç bir iş yapmıyorum geçen ay çok silik çizgim vardı eşimle eyüp e gittik yokda ve otubüste çok salladığı için yoruldum ağrım başladı adetim 4 gün geçmişti sancılı bir şekilde adet oldum doktor kimyasal olabilir düşük yapmış olabilirsin dedi yani sen şimdilik dikkat et canım değerin yükselsin bebiş iyice yerleşsin gerçi doktor sana ne dedi bilmiyorum

Yukarıda ana sayfa yazan yerin yanında kullanıcı paneli var,oraya gir
Sol tarafta kontrol paneliniz yazan bölümden
ayarlar ve özellikler bölümünden
avatarını değiştir yazan yere tıkla
biraz aşağıya in orada bilgisayarından dosya seçeceğin bölüm var,oraya gir ve kullanmak istediğin resmi seç bilgisayarından sonra da altta değişiklikleri kaydet diyorsun.

Aramıza hoşgeldin a.s. opuyorumnanaktan

pko yu sorun olarak görme.Bi arkadaşımızda da pko vardı ama hamile kaldı,o da üzülüyodu ama Allah nasip ettiyse oluyor.

tarihini ver ekliyim listeye

slm portakal benim bu ay tarih karıştı arada ne olduğunu anlayamadığım 2 günlük rgli oldum onu saymazsak 25 ocak olması lazım
bu arada armagan306 benim ama aktivasyon yapamadığım için başka nickle yeniden üye oldum kaydirigubbakcemile3

ya ben anladım zaten aktive sorunu olduğunu :)) öyle durumda yazamıyorsun da kimseye bişey de soramıyorsun yardım edemedim

tekrar aramıza hoşgeldin :1hug:

tamam cnm 25 ocak olarak yazıyorum seni.çok az kalmış bu arada seninde.Ne kadar zamandır istiyorsun cnm?

Ekledim Tancredi .
İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda hamileler listesine terfi edersin :))

sadece 1 aydır korunmuyoruz 4 senelik evliyim canım sizleri okuyunca heveslendimsositososito:dance:
ayy çok yeni daha önünde çok zaman var cnm,mutlaka olur,inşallah sende made gibi ilk aydan hamile kalırsın :))

inşallah çok beklemeyiz canım ama bu liste uğurlu ben inanıyorum..

inanmak başarmanın yarısıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…