- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.221
değer düşük olunca korkmak lazım da silik çizgi varsa yanılma payı çok az.ayyy kızım zaten dün ne dedim ben sana çok belliydi çizgi.Çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah
aa öyle bişeymi var zeynoMade cİm yat dİnne deĞerİn yÜkselsİn bebİŞ yerleŞsİn sakın kendİnİ yorma canım
aa öyle bişeymi var zeyno
aminnnn ben çıkıyorum kızlar öptüm hepiniziRABBİM İNŞ. meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsim hayırlısıyla ve tüm isteyenlerede nasip etsin inş.
haftaya gelince konuşuruz detaylı olarak dedi
aminnnn ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi
Evet canım
Aramıza hoşgeldin a.s. opuyorumnanaktan
pko yu sorun olarak görme.Bi arkadaşımızda da pko vardı ama hamile kaldı,o da üzülüyodu ama Allah nasip ettiyse oluyor.
tarihini ver ekliyim listeye
slm portakal benim bu ay tarih karıştı arada ne olduğunu anlayamadığım 2 günlük rgli oldum onu saymazsak 25 ocak olması lazım
bu arada armagan306 benimama aktivasyon yapamadığım için başka nickle yeniden üye oldum kaydirigubbakcemile3
Ocak Listemiz
kerem34gul ________ 9 Ocak
A&S _______________12 Ocak
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
madeofhonor ______ 14 Ocak
demetnur__________14 Ocak
zeyneparzu_________16 Ocak
gabril16____________18 Ocak
mhtpblnt___________20 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
portakal_suyu _____23 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
Tancredi__________25 Ocak
integral0027_______27 Ocak
azize1____________30 Ocak
nazz81 ___________31 Ocak
mirage1983________31 Ocak
Ekledim Tancredi .
İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda hamileler listesine terfi edersin :))
ayy çok yeni daha önünde çok zaman var cnm,mutlaka olur,inşallah sende made gibi ilk aydan hamile kalırsın :))sadece 1 aydır korunmuyoruz 4 senelik evliyim canım sizleri okuyunca heveslendimsositososito:dance:
inşallah çok beklemeyiz canım ama bu liste uğurlu ben inanıyorum..
slm.canım hoşgeldin.inşallah çok beklemeyiz canım ama bu liste uğurlu ben inanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?