- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #3.401
nese kıslar ben kaçar herhalde girmem daha bugünde pek sık girmek istemiyorum malum
zorxx im beni merak edecek kuşumm
gece evde olursam msn de konuşuruz
denkde gelmedik cano konuşamadık
hadi bidahaki girişimde hamilelerimizin çoğalması dileği ile inşlhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydin...Kirmizilar gelmedi hala cok sükür zemuszemus
Sağolun kızlar :1hug:
Hadi birer test alıp yapın artık ,güzel haberi verin teyzelerine
ayyyy hadi inşallah gelmez kırmızılarda güzel haberler gelir
vallahi çok sabırsızlandım iyi dayanıyorsun ben olsam 6 veya 7 test yapmıştım.sabrına hayranım
BugÜn belİm aĞrıyo bakalım İnŞ.gelmez kırmızılar gÖgÜsler hassas kasıklarım aĞrıyo
Evet canım benİmkİ adet belİrtsİde olabİlİr
porticim özel ama anlaşmalı özel herhalde demi????
ya bende anlaşmalı özele gidicem fiyat sormadım hiç merak ettim
raporu hemen çıkarmaları iyi bişi yaa
inşlh bendede sorun olmaz
Suan isde oldugum icin öyle bi imkanim yok tatlim. Persembe yaparim herhalde.
[ı]evet ssk ile anlaşması var.zaten her yerde bir çok tanınmış hastanenin anlaşması var artık ssk ile.
Benim sürekli gittiğim doktor,bütün tahlilleri o yapmıştı,uzun süredir takip ediyor beni ama özelde rapor çıkarmanın problem olacağını sanmıyorum.sonuçta doktor tedavi için o ilaçları uygun bulmuşsa fiyatları yüksekse hastalara kolaylık yapacaklardır diye düşünüyorum.
Sende de sorun olacağını sanmıyorum kuşum ama özelden iyi bi doktor seç ve devamlı gidebileceğin bi doktor olsun.
Inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürür kuşum[/ı]
Perşembeye kadar gelmezse hamilesindir zaten :))
Gecikmelerin olmuyordu sanırım böyle uzun değil mi?
İnŞ.canım ya valla ne İstİyom bİ bİlsen ama umutlanmakta İstemİyorum koÇİŞ bu ay daha farklısın deyİp duruyo gaza getİrİyo ama ben bİ geÇsİn 35 gÜn ondan sonra belkİ yaparım
Perşembeye kadar gelmezse hamilesindir zaten :))
Gecikmelerin olmuyordu sanırım böyle uzun değil mi?
BANADA ÖYLE GELİYO PORTİCİM BEBİŞKOMDAN BEBİŞ HABERİ BEKLİYORUM:teytey:
hehe benim kocisde yok degilsin olmadi deyip duruyo bana kaydirigubbakcemile3
Yok cnm 30-31 gün arasi oluyodum hep. Bide hani gec döllenme felan olayi varya o yüzden biraz daha beklemek istiyorum cikmaz belki felan diye. Ama persembeye kadar gelmesse ins. ozaman kesin dayanamam artik yaparim :)
kiz dur gaza getirme beni kaydirigubbakcemile3
İnŞ.canım ya valla ne İstİyom bİ bİlsen ama umutlanmakta İstemİyorum koÇİŞ bu ay daha farklısın deyİp duruyo gaza getİrİyo ama ben bİ geÇsİn 35 gÜn ondan sonra belkİ yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?