Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Neden giremezsin bi daha anlamadım kuşum kaydirigubbakcemile :kedi:

Güle güle opuyorumnanaktan

porticim özel ama anlaşmalı özel herhalde demi????
ya bende anlaşmalı özele gidicem fiyat sormadım hiç merak ettim
raporu hemen çıkarmaları iyi bişi yaa
inşlh bendede sorun olmaz

Evet Ssk ile anlaşması var.Zaten her yerde bir çok tanınmış hastanenin anlaşması var artık ssk ile.
Benim sürekli gittiğim doktor,bütün tahlilleri o yapmıştı,uzun süredir takip ediyor beni ama özelde rapor çıkarmanın problem olacağını sanmıyorum.Sonuçta doktor tedavi için o ilaçları uygun bulmuşsa fiyatları yüksekse hastalara kolaylık yapacaklardır diye düşünüyorum.
Sende de sorun olacağını sanmıyorum kuşum ama özelden iyi bi doktor seç ve devamlı gidebileceğin bi doktor olsun.
İnşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürür kuşum

ınŞ.canım ya valla ne ıstıyom bı bılsen ama umutlanmakta ıstemıyorum koÇıŞ bu ay daha farklısın deyıp duruyo gaza getırıyo ama ben bı geÇsın 35 gÜn ondan sonra belkı yaparım

porticim benim doktorum hiç rapor falan çıkarmadı bana ya özel muaynesi var oraya gidiyorum muayne ayrı klomen yerine iğne kullanıyom 140 bir kutusu 2 kutu kullanıyorum muayne 150 çatlatma iğnesi eğer çatlamazsa 2 kere 35 tl veriyorum sahi çatlatma iğnesi bir dozmu vurdular 2 dozmu

İnŞ.canım ya valla ne İstİyom bİ bİlsen ama umutlanmakta İstemİyorum koÇİŞ bu ay daha farklısın deyİp duruyo gaza getİrİyo ama ben bİ geÇsİn 35 gÜn ondan sonra belkİ yaparım

hehe benim kocisde yok degilsin olmadi deyip duruyo bana kaydirigubbakcemile3

Perşembeye kadar gelmezse hamilesindir zaten :))
Gecikmelerin olmuyordu sanırım böyle uzun değil mi?

Yok cnm 30-31 gün arasi oluyodum hep. Bide hani gec döllenme felan olayi varya o yüzden biraz daha beklemek istiyorum cikmaz belki felan diye. Ama persembeye kadar gelmesse ins. ozaman kesin dayanamam artik yaparim :)

BENİMKİ BANA HER AY HAMİŞSİN DİYO AMA GELEN GİDEN YOK İNANMIYOM KOÇİŞE KÜSÜYOM SONRA HANİ HAMİŞTİM SÖYLEYİP DURUYODUN DİYEzemuszemusguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…