Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

BENİMKİ BANA HER AY HAMİŞSİN DİYO AMA GELEN GİDEN YOK İNANMIYOM KOÇİŞE KÜSÜYOM SONRA HANİ HAMİŞTİM SÖYLEYİP DURUYODUN DİYEzemuszemusguclubacismile

Haha adamin günahi ne kiz:) Ama bizdede ben oldu oldu diyom o yok yok diyo bakalim hayirlisi...

allahım utandırmasın inş.nasibinde vardırda hamişsindir canım

Evet hersey nasib kismet cnm. Bir iki gün sonra ikimizdede belli olur zaten. Sende oluyomuydu gecikme hic?

Haha adamin günahi ne kiz:) Ama bizdede ben oldu oldu diyom o yok yok diyo bakalim hayirlisi...

Evet hersey nasib kismet cnm. Bir iki gün sonra ikimizdede belli olur zaten. Sende oluyomuydu gecikme hic?

KUŞUM DOKTOR KONTROLÜNDEYDİM 3 AYDIR DÜZGÜN GİDİYODU BU AY DOKTORA GİTMİYORUM SON ARALIKTA Bİ ARA KANAMA GEÇİRDİM ADETTEN 10 GÜN SONRA ONDAN Bİ AY SONRA NORMAL ADET OLDUM ŞİMDİ NE OLUCAK BİLMİYORUM YANİ :uhm:

Yuh yani o paraları veriyorsun,hastanede çalışan bi doktor bulamadın mı kendine klava:
Doktorun mu muayenhanesine gidersen tabiki rapor çıkartamaz,yazdığı ilacı bile parayla almak zorunda kalırsın.Ben özel doktora gitmiyorum,Özel hastaneye gidiyorum.
Çok da memnunum aldığım hizmetten.

Benı zengın gÖrdÜ kuŞum herhalde benım doktor Özel hastanede kayıtlı ama bır yada 2 defa ssk dan ılaÇ aldım ıĞnelerı falan karŞılamıyo

yarın 35 gün oluyo kuşum geçen aydan bu aya eğer senin şaşmıyosa artık yap sen benim şaşıyo diye bekliyorum adet olurum gözüyle hesaplayınca kendimi

Yok kiz yarin 34 oluyo daha kaydirigubbakcemile3 yani bende öyle. Bende sasmiyo ama su rglden önce yaptigim negatif test beni tedirgin ediyo korkutuyo yani yapmak istemiyorum biraz daha gecikene kadar...

Benı zengın gÖrdÜ kuŞum herhalde benım doktor Özel hastanede kayıtlı ama bır yada 2 defa ssk dan ılaÇ aldım ıĞnelerı falan karŞılamıyo

Doktorun seni düşünmüyor bacım.Hastanede kayıtlıysa hastaneden randevu alıp niye gitmiyorsun,muayenhanesine gidiyorsun?
Bence sende ssk ile anlaşmalı sadece özel hastanede çalışan doktor bulmalısın.Daha bunun hamileliği var canım ,her defasında ona para buna para yazık yani altarnenif varken çok gereksiz verilen o paralar
Yapılan şeyler farklı olsa neyse...Hastane de denetleyen daha çok kişi olduğu için,hasta memnuniyetine daha önem verdikleri için muayenhanesi olan doktorlardan daha iyi olduklarını düşünüyorum,onlar cool takılıyorlar çünkü tamamen ticarethane...

önceden bi hastaneye gidiyodum oradada memnun kalmadım bakalım bu ay hamiş kalırsam özel hastaneye gidicem

önceden bi hastaneye gidiyodum oradada memnun kalmadım bakalım bu ay hamiş kalırsam özel hastaneye gidicem

Ben de bu doktoru bulana kadar bir sürü doktor gezdim ama bebek için değildi hepsi..
kendini bi halt sananlar da oldu,şikayetlerimi tınlamadan,muayene etmeden ilaç yazanlarda..
Şuan çok memnunum,inşallah doğum yapmak da nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…