- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #3.421
BENİMKİ BANA HER AY HAMİŞSİN DİYO AMA GELEN GİDEN YOK İNANMIYOM KOÇİŞE KÜSÜYOM SONRA HANİ HAMİŞTİM SÖYLEYİP DURUYODUN DİYEzemuszemusguclubacismile
allahım utandırmasın inş.nasibinde vardırda hamişsindir canım
Haha adamin günahi ne kiz:) Ama bizdede ben oldu oldu diyom o yok yok diyo bakalim hayirlisi...
Evet hersey nasib kismet cnm. Bir iki gün sonra ikimizdede belli olur zaten. Sende oluyomuydu gecikme hic?
Dur bİ benİm gÜnler ŞaŞıyo 35 gÜn olması lazım kuŞum
porticim benim doktorum hiç rapor falan çıkarmadı bana ya özel muaynesi var oraya gidiyorum muayne ayrı klomen yerine iğne kullanıyom 140 bir kutusu 2 kutu kullanıyorum muayne 150 çatlatma iğnesi eğer çatlamazsa 2 kere 35 tl veriyorum sahi çatlatma iğnesi bir dozmu vurdular 2 dozmu
:uhm: Anlamadim tatlim 35 gün ne olmasi lazim?
yarın 35 gün oluyo kuşum geçen aydan bu aya eğer senin şaşmıyosa artık yap sen benim şaşıyo diye bekliyorum adet olurum gözüyle hesaplayınca kendimi
:uhm: anlamadim tatlim 35 gün ne olmasi lazim?
edit..
Benı zengın gÖrdÜ kuŞum herhalde benım doktor Özel hastanede kayıtlı ama bır yada 2 defa ssk dan ılaÇ aldım ıĞnelerı falan karŞılamıyo
BugÜn sİtede sorun var galİba
[ı]doktorun seni düşünmüyor bacım.hastanede kayıtlıysa hastaneden randevu alıp niye gitmiyorsun,muayenhanesine gidiyorsun?
Bence sende ssk ile anlaşmalı sadece özel hastanede çalışan doktor bulmalısın.daha bunun hamileliği var canım ,her defasında ona para buna para yazık yani altarnenif varken çok gereksiz verilen o paralar[/ı] [ı]y[/ı][ı]apılan şeyler farklı olsa neyse...hastane de denetleyen daha çok kişi olduğu için,hasta memnuniyetine daha önem verdikleri için muayenhanesi olan doktorlardan daha iyi olduklarını düşünüyorum,onlar cool takılıyorlar çünkü tamamen ticarethane...[/ı]
bebişkom bu avatar resmindeki hamarat kim?
Bulaşık mı yıkıyor o? :roflol:
önceden bi hastaneye gidiyodum oradada memnun kalmadım bakalım bu ay hamiş kalırsam özel hastaneye gidicem
[ı]ben de bu doktoru bulana kadar bir sürü doktor gezdim ama bebek için değildi hepsi..
Kendini bi halt sananlar da oldu,şikayetlerimi tınlamadan,muayene etmeden ilaç yazanlarda..
şuan çok memnunum,inşallah doğum yapmak da nasip olur
[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?