Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

KuŞum sız kaybetmeyım benım dÜzensız ya ondan Ümıdım yok yoksam ohooooo kaÇ defa test yapmıŞtım Şımdıye kadar

hala test yapmadilar mi klava:ee hadi yapsinlarda güzel haberleri duyalim.senin yumosta bu ay catirr catir catlasinda bulussunlar spor$lada:)) bebis gelsin insallahhh

KUŞUM BENİM DÜZENSİZ Bİ 35 GÜN OLSUN BAKALIM ONDAN SONRA YAPARIM KISMETSE BELİRTİDE YOK ÖYLE O YÜZDEN Bİ AĞIRLIK VAR gamyoncuiremsu

genelde gecikiyomu pekii

tatlım son 3 ayı 29-30 günde oldum aralık ayında düzensizleşti ara kanamam oldu onun arkasından 30 gün sonra adet oldum bu ayıda tahmin edemiyorum doktorumda glukofen diye bi hap verdi oda adet günlerini düzenliyomuş ama bende etki ediyomu bilmiyorum

Hahaha bence fırtına Öncesı sessızlık canım ben bu kadar dÜzensızlıkte adetten Önce test yapmaya baŞlardım

Allah allah valla adak adadım hemen adaĞımı keserım Çocuk esırgeme kurumuna vercem dıye allahım bı olsa bı olsa

ayten sende portide ne güzel memleketlerdesiniz yahuu sicak ve deniz ohhhhhhhhhhhhhh:)) biz yazi öyle böyle görüyorz deniz zatii yok su memlekette(

Yazımız çoook güzeldir.Bu yıl kış ağır geçti nasıl yamur var anlatamam.birazda da dolu geliyormuş.hava sıcaklığı düştü.yazın en uzak deniz 25 dk.hemen suya atlıyabiliyorsun
İzmir güzeldir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…