- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #3.681
mrb canım.doktora gidecek misin hala gelmazse adetin?
HAFTAYA KADAR BEKLİYCEM CANIM KENDİNCE GELDİ GELDİ GELMEDİ DOKTORA GİDİCEM BU AY DOKTORUDA DEĞİŞTİRCEM İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA İİ BİR HASTANE BİLEN VARSA BANA BİLDİRSİN KIZLAR
kızlar ben geldim aslında biz geldik dualarım kabul oldu kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmm
ama adet günüm dündü dün akşamdan beri kanamam var değerimde 28.89 yani çok yeni daha kanamam olduğu için tehlikeli ppogestan verdi onu kullanıcam ve hiç kalkmıcam yerimden beni merak edenlere teşekkür ederim dualarınız içinde kardeşlerim nolur benim için dua edin yavrum benimle kalsın bana tutunsun sizi çok seviyorum kayınvalideme gidicam gece o bakıcak bana artık yatıcam sizi seviyorum iyiki varsınız hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm demek benim için bi mucizeydi şimdi daha çok dua edicam daha çok sizin için nolur dua edin dua açtı bizim için kapıları başka herşey sebeb unutömayın
mrb canım.doktora gidecek misin hala gelmazse adetin?
HAFTAYA KADAR BEKLİYCEM CANIM KENDİNCE GELDİ GELDİ GELMEDİ DOKTORA GİDİCEM BU AY DOKTORUDA DEĞİŞTİRCEM İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA İİ BİR HASTANE BİLEN VARSA BANA BİLDİRSİN KIZLAR
slm canım ben medikal park fatih e gidiyorum bahçelievlerdede var ben doktorumdan memnunum şule hanım ilk bebek kaybını söyledikten sonra ikinci bebşimde bir sürü test yaptırdı şükür hepsi güzel çıktı
mirage ne kadar geçti günün canım ihmal etme kendini
slm canım ben medikal park fatih e gidiyorum bahçelievlerdede var ben doktorumdan memnunum şule hanım ilk bebek kaybını söyledikten sonra ikinci bebşimde bir sürü test yaptırdı şükür hepsi güzel çıktı
SAOL TATLIŞKOM DÜZGÜN BİYER BULMAM LAZIM İNŞ.BULURUM
selam kızlar nasılsınız
biz çok iyiyiz teyzoşları dr dan geldik
kalbinin sesini duydum çok şükür miniciğimin kalbi küçücük ama nasıl atıyor gözlerim doldu
Allah olmayanlarada versin inş
Selam kızlar..Bugün bebişimin kalbinin sesini dinlemedim gördüm yanıp yanıp sönüyodu:)allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah..sizde ne var ne yok?hepinize çok dua ediyorum kızlar..
ay cnm ne güzel yaa kalbinide duydun sağlıkla büyüsün göbüşünde zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?