Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

TEBRİKLER CANIM ALLAHIM SENİ KORUSUN ŞU BİKAÇ GÜNÜ ATLAT BİZEDE BİLGİ VERİRİSN CANIM

selam kızlar nasılsınız
haksever çok sevindim canım
inş. bebişin senle kalır canım dualarımız yanında

selam kızlar nasılsınız
biz çok iyiyiz teyzoşları dr dan geldik
kalbinin sesini duydum çok şükür miniciğimin kalbi küçücük ama nasıl atıyor gözlerim doldu
Allah olmayanlarada versin inş

selam kızlar nasılsınız
biz çok iyiyiz teyzoşları dr dan geldik
kalbinin sesini duydum çok şükür miniciğimin kalbi küçücük ama nasıl atıyor gözlerim doldu
Allah olmayanlarada versin inş

NE GÜZEL CANIM YA TEKNELERİNİDE EN KISA ZMANDA HİSSEDERSİN İ:Saruboceq:NŞ.opuyorumnanaktan

slm kızlarrrrrr..ya bugün 18.günüm devam edeyim dimi ben çalışmalara..
portakalım gittinmi birdaha doktora çatlamışmı yumurtannn inşallah buay güzel haberler alıcaz senden..
ayşecim kalp atışlarını duymuşsun ne güsel sağlıkla gelsin inşallah bize dua etmeyi unutmaa..

Selam kızlar..Bugün bebişimin kalbinin sesini dinlemedim gördüm yanıp yanıp sönüyodu:)allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah..sizde ne var ne yok?hepinize çok dua ediyorum kızlar..

Selam kızlar..Bugün bebişimin kalbinin sesini dinlemedim gördüm yanıp yanıp sönüyodu:)allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah..sizde ne var ne yok?hepinize çok dua ediyorum kızlar..

ay cnm ne güzel yaa kalbinide duydun sağlıkla büyüsün göbüşünde zemuszemus

zorumm anacım yazamıyom biliyosun bilmem kaç dk dolması gerekiyo özel için saçmalığın daniskasısempatiksalakcinni

bende şimcik çorba içiyom
ama akşama ne yapsam bilmiyom rejime girdim ya karnıbahar haşlaıpı yoğurtluycam ee benimkide denimle rejim etmek zorunda mecburi kaydirigubbakcemile3

kız hayırdı nerden çıktı bu rejim muhabbeti sanki 100 kgsun yanii aslnda benimde yapmam lasım ama başlayamıyorum ya offf..

anacımm kararımı dün gece verdim bakalım kaç gün sürcek ama bu sefer kararlıyım doktorda biraz verseniz ii olur demişti zati :umursamaz::dilcikar:
canım ben evlendikten sonra çok aldım biliyon malum tiroidim sağolsun :1rolleyes:
allahtan boy uzun ve belirli bi yerden almıyom da göstermiyom :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…