Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ya cnm ne güzel bende takip yaptırdım ama senin gibi doktorum krem yada hap vermedi sallası sanırım beni neyse ya bak inan hani büyüyüp çatlaması bile yetio insana bundan sonrası beklemek ve güzel haberler vericeksin umarım cnm:) ben öle hissediyorum

Canım inşallah güzel haberi verebilirim.Bi an hiç umudum kalmıyor,bir an geliyor acaba diyorum.Yumurtam 10.gün gece çatladı.Ağrısını hissettim,akıntı da oldu.Şimdi yine ara ara sol kasıma batma oluyor eğer olduysa 3günde dölleniyormuş ve kasılmaya neden olduğu için ağrısı hissediliyormuş.Onu düşündükçe mutlu oluyorum ama böyle de olmazsa çok üzüleceğim.
Az önce doktor bi arkadaşımla görüştüm.Bana sakın stres yapma dedi.
Gittiğin doktora güvenmen çok önemli,olacağına inanmalısın dedi.
Güvensizlik yaşarsak salgıladığımız hormon kromozomları etkiliyormuş.

Geçen ay benim doktorda bişey vermeden bakmıştı,senin doktor da öyle yapıyordur.Canını sıkma

portim kokunu duydum geldim:)benimde kasıklarım ağrıyodu hatta sol kasığıma ağrı giriyodu sürekli idrar yollarımı üşüttüm sanıyodum ama değilmiş:)arkadaşın doğru söylemiş porti inan inanki bebişin sana gelsin..

senin burnun da iyi koku alıyormuş maşallah kız bu ne hız :))

İnşallah kuzum yaa bu defa yanıltmaz beni bebeğim.

Çoook istiyorum çoook :Saruboceq:

ay ben bi de 130 dan sonra yattımm yahuu amma az uyuyom dimi
eşim sağolsun aslında işi sağolsunsempatiksalakcinni

ya bende haberleri izledim bişi izlediğimde yok aslında

ay bak dün ne oldu akşam 6 dana sonra üsküdar merkeze gittim eşime hediye almak için nese biizmkiyle buluştuk nöbet çıkışı ay otbse bindik kaza olmuş ne olduğunu anlamadık tabi benimki resmi herkes ona bakıyo insin die nese inmek zorunda kaldı..
bi pizzacı motorsikleti ile polis ekip arabısına çarpmış sonrada otbsn altına girmiş adamcağız oracıkda ölmüş ay bi kötü oldum yatana kadar aklımdan çıkmadı senağlama

amin canım valla çok kafama takıldı rüyamdada acayip acayip şeler gördüm zati :gitme:

ay canım parfüm seti aldım bi tane bitmek üzereydi
parlemnetten sıkılmıştım equal diye koku hoşuma gitti harika bi kokusu var onu aldım
aam kendi yaptığım şelerde olacak tabiki yerimseniben

iyi günlerde kullansın kocacığın :))

Aysen ya çok sıkılıyorum,oldu mu olmadı mı diye çok merak ediyorum.Geçen haftalarda günler ne kadar hızlı geçmişti,şimdi günler geçmiyor gibi geliyor bana.

sağol canımcım opuyorumnanaktan

aman canım takma stres yapma bence oldu bu sefer bu iş kaydirigubbakcemile2

ay geç yazıyom biraz emme arada ev işi yapıyom arada yazıyom :icecream:

Önemli değil canım ben burdayım,yaz da arada işini de yap :))

ınşallah bu sol kasıktaki batma ilaçtan dolayı değildir.

Progestan başkalarında baş dönmesi falan yapmış ama ben de vajınal diye heralde bir şey yapmadı.

Kızlar bu topikte progestan (Vajınal yoldan)kullanan var mı ?

günaydın yavrularrrr nbr ay ben bir uyumuşum yeni kalktım.
aysen halletöişin hediye işini cnm.
portakalaım sen hiç kafana takma cnm bekledikçe zaman geçmio işin yoğun nasılsa başka bişi düşüğnme pat die gelsin bebeğinnn

günaydın yavrularrrr nbr ay ben bir uyumuşum yeni kalktım.
aysen halletöişin hediye işini cnm.
portakalaım sen hiç kafana takma cnm bekledikçe zaman geçmio işin yoğun nasılsa başka bişi düşüğnme pat die gelsin bebeğinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…