Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Benımde dÜn bacaĞıma kramp gırdı aĞrısı devam edıyo bende adet belırtısı oldu ama hıÇ olmadı bu aya kadr kramp falan

kolay gelsin sana adet olmayi hic sevmiyorum.helede yogunsa ( doktor takibindeysen canim o zaman insallah seninde yakindir bebis

inş.tatlım bakalım bu ay doktoru değiştircem yarın başka bi doktora gidicem progestron prolaktin seviyelerini falan çıkarmıştım diğer doktora giderken göstercem bu doktorada ne olucak hayırlısı bakalım

cnm doktorun ne dedi sana adetini beklemi dedi gerçi eğerki bebiş varsa kanda felan çıkar ama sen bilirsin 26.gününoluyo ay ben bile heyecan yaptım cnm senin yerine eyvahedigeldismile

doktor hiç bişey demedi bana aceleye mi geldi nee ben acele ettim işe geç kalıyorum diye...
zaten 3 gün kalmış oluyor.dediğin doğru 26.gün oluyor.

cnm bence tam adet gününü bekle zaten bence insan anlar hamile olduğunu eğerki yinede duramassan hemen testini yaparsın cnm benimm..

Portıcım Çokta erken test yaptırma ama tatlım geÇ dÖllenme olduysa bıde boŞuna kendını Üzersın ama ıÇıme hamıŞsın gıbı doĞuyo sen dıkkat et bu arada kendıne aĞır ıŞ yapma doktorun dedı mı sana

bende 2 sene sonra mucizeme kavuştum...
2 yıllık çaışmalar sonucu hep hüsrandı...
umudum kaybetmiştim..
birgün adetim gecikti menepoza girdim sandım..meğerse hamileymişim..
çıldırdım o an..
birde benim yumurtlamam iki adetin ortası değilmiş..adetten hemen sonraymış...
darısı burdaki arkadaşlarımın başına inşallah..
2yıl boyunca dua ettim Allahıma...

geç olamaz 10.gün iğne yapıldı. Olması gereken günden önce döllenmiş olacak varsa bile 29 gün sürüyor benim normalde 15.günlere denk geliyor.

ama beklicem adet gününü sizi dinlicem Engel olun bana :)) test mest yapmıyım

selam şekerler,ben geldim.epeydir giremedim nasılsınız keyifler nasıl haberler nasıl? bende bir problem yok herşey yolunda...

allahım senin gibi bizimde yüzümüzü güldürür inş.canım

Hoşgeldin.Ne güzel kavuşmuşsun sonunda.Allah sana bağışlasın yavrunu

TAMAM CANIM STRES YAPMA KAFANI BU KONULARA TAKMA MÜMKÜN OLDUĞUNCA ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ET PORTİCİM HAMİŞ OLSUN :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…