- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #3.881
iyiyim canım sağol varmı yeni hamileler kızlar inş.
evet eskiler de öyle der 3 ayı doldurunca sonrası daha rahatmış.Evet çıktı biraz ama henüz kilo almadım.Hatta 2,5 kilo verdim sürekli kusmaktan.Ama bugünlerde azaldı. Zaten 12. aydan sonra genelde azalıyomuş mide bulantısı.
selam hoşgeldin hayırsız.Nerelerdesin,özlettin.slm kızlar nasılsınız canlar
Doğru diyorsun canım,çok haklısın stres yapmamak lazım,relax sengözlerimebaksanabTatlım stes yapma hİÇ baŞ dÜŞman dua et allahım hayırlsı yarabbİm ya
İşte bi yapabilsek o dediğini.İnsan ister istemez düşünmeden edemiyor,manyak derecede değiliz tabi biz :))
Doktorlarda hep aynını söylüyorlar.Stres yapmadan,kafamıza takmadan istemek,inanmak..
Selam Sekerler ben geldim nasilsiniz ???? Ben bctye basladim. Ama bazi arkadaslar kist yapiyo demis simdi korkmaya basladim acaba biraksam mi eyvahedigeldismile
Bal cörek otu Tarcin in kisaltilmasi yada btc artik neyse iste anlayin
Allah seni davul etmesin emi :roflol: kıs güldürdün ya beni delikafadulden
Senin yumurtanın gelişmesinde sorun mu vardı onu yaptın.Sorun yoksa başka sorunlar yaratabilir.Adet düzenini de bozuyormuş o
Ya vallah hic bilmiyorum ..Yani yumurta takibi hic yapilmadi bende henüz. O yüzden bi deneyeyim dedim CADIARZU
ah be bacım,nie öle yaptın,bilmeden.
belki senin yumurtalar olgunlaşıyor normal,sen şimdi onlara takviye yapmış oldun.Ben kullansam neyse olgunlaşmadığını gördüm.Onunla ilgili bir sürü şey okumuştum.Bazılarında işe yarıyor ama gereği yokken de vücuda yüklemek yanlış olabilir.Korkma ama bence doktora muayene olmadan yumurta ile ilgili problem olup olmadığını anlamadan devam etme derim.
Adet oldum sonunda şekerler çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?