Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hmmm bu farklı bir yöntem demekkii...yumurtaların geliştirilip çatlatılıp doğal yoldan ilişkiye giriyosun demek...saçmaladım galiba doğal olmayan yoldam ilişki varmı sankiibilmiyorumkismile

ay bi hoşsun kıs :)) ama teshisin doğru.
Önce klomen diye bir ilaç verdi.adetin 5.günü başlayıp 5 gün onu kullandım,yumurtaları olgunlaştırması için.10.gün kontrole gittim çatlama iğnesi yapıldı ve akabinde 2 gün çalışma oldu.3gün sonrada progestana başladım,bebek varsa tutunsun diye.Bekliyoruz sonucu :)

devam ediyosun dime çalışmalara..bende iğne olduğumda regle kadar gün aşırı demişti..hadi hayırlısı olsun canım,dualarım sizlerle...

Bana öyle demedi cnm.
İğneyi olduğum günün akşamı ve sonraki gün ilişki olsun sadece dedi.
Ben de bir daha çalışmadım.

İnşallah herşey yolunda gider bebişini en kısa sürede ilk önce göbişine sonrada kucagına alırsın.AMİN

Bende bu ay hep ÇalıŞıcam Şansa bırakmak yok bu ay bu akŞam doktorada gıdıcem ınŞ.ıyı doktordur

iyiym aytencim sen nasılsın cnm napim gün sayıyorum işte az kaldı :) sen naptın cnm

Bende canım gün sayıyorum bugun 25 gün sabırsızlıkla bekliyorum ama karnım ımık ımık ağrıyor.Ha oldum ha olacam.Dua ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde tutmuştur diye.hatta bugun bir test alayımda yarın sabah bakayım diyorum ne bileyim işte bilinmezlik zor ya

Güncellenmiş listemiz opuyorumnanaktan

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :Saruboceq:

aytencim sana yazdım sonra cvp vermdim cnm net koptu testmi yapıcaksın yarın inşallah güsel hbr veririsin cnm ama 12 siymiş beklesende olur aslındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…