- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.001
kızlar dün akşam doktora gittim nur topu gibi 4 cmlık kistim varmış bu ay doğ.kontrol hapı verdi onu içiçrm kistin gitmesi için geçen ay yumoşlar çatlamamış dedi bidahaki ayda rahim filmi çekicez biraz ağrılı oluyomuş galiba doktor bi problemin yok gibi gözüküyo dedi geçen yıl kimyasal gebelik yaşamışım ben belki o rahmi tıkamıştır dedi allahım inş.bi prolem çıkmaz
Bende oluyodu zaten tatlım kİstten Çok korkmuyorum geÇİyolar Çok ŞÜkÜr İlk adette atamazsamda 2.de atıyo[/QUOTE
aman atta bebişler gelsin canım
Bendede karnımda bir ağrı sorma gitsin.Bu ay entresan bişey farkettim göğüslerde şişme ve acıma hiç olmadı neden acaba
hayırlsı tatlım ya ama kist falan değildir korkma kistte kasıklarda ağrı oluyo bide ateş yapıyo daha doğrusu bende öyle yaptı
Bekliyorsun ya o insanı mahvediyor.sabırsızlanıyorsun.gerçi kaç aydır hep hüsrana uğramıştım ama bu ay biraz daha dikkatli çalıştım.Hayırlısı artık.
Sen kimyasal gebeliğini farketmişmiydin?
kızlar dün akşam doktora gittim nur topu gibi 4 cmlık kistim varmış bu ay doğ.kontrol hapı verdi onu içiçrm kistin gitmesi için geçen ay yumoşlar çatlamamış dedi bidahaki ayda rahim filmi çekicez biraz ağrılı oluyomuş galiba doktor bi problemin yok gibi gözüküyo dedi geçen yıl kimyasal gebelik yaşamışım ben belki o rahmi tıkamıştır dedi allahım inş.bi prolem çıkmaz
Saol tatlım ya İnŞ.bİŞİ Çıkmazda ÇalıŞmaya baŞlarız
geçmiş olsun canım.
Merhaba kızlar
Bugün işler yoğun ,gelemiyorum ama akşam buradayım,toplanırız inşallah
Mirage geçmiş olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?