• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

porti sleepy berrakada selam kızlar bzi iyiyiz çok şükür bebeğim hiç üzmüyor beni
ayyy eylül anneleri topiğinde serumla yaşayanlar var çok şükür
porti o ağrı dünde dediğim gibi bendede vardı
hatta ben bu ay kesin yumurtlamadım onun ağrısı dedim bide göğüslerim hep acıdı en önemliside akıntım değişmişti
bu arada bende hamiş olduğum ay rüyamda görmüştüm

Hoşgeldin cnm selamlar..
ayyy ne güzel zeyneparzu de rüyasında görmüştü.Malum oluyor galiba,inşallah bana da öyledir.Dün konuşmuştuk evet bahsettiğim ağrı arttı bugün ondan panikteyim,yoksa ben kafaya takan biri değilim gerçekten.Ben başka şeylerden korkuyorum sıkıntım ondan ama şimdi rahatladım biraz daha..

ben kaçtım kızlar kendinize iyi bakın...görüşürüz...
Güle güle iyi akşamlar cnm,siz de kendinize iyi bakın :emir_bebek:

Yapmadın ki bana, demek unuttun beni.:oklava: Şimdi yap bakiim.Yemek apmaya gidiyorum bennn, gelicem yine. :roflol:

hadi ya nasıl yapmamışım. CADIARZU hımmm senin hep kızın olmasını isterim eski avatarındaki gibi şirin mi şirin bi kız çocuğu.

Kızlar nslsınız
selam hoşgeldin,nerelerdesin sen?
Ben nezaman anne olcam ya

ahh ahhh ayse biz de aynı şeyi soruyoruz hep?
Bakalım kısmet ne zamansa o zaman cnm :Saruboceq:

inşallah cnm busefer yapınca atmazsın hatta saklarsın umarım:emir_bebek: bende aynısını yapıcam buay eğerki gecikirse tabi baya bir geçsin bekliycemm daha çok üzülüo insan ne zaman test yapsam şak die arkasından kırmızılar gelio

Back
X