• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

8 aya yakındır planlıyorum ama henüz başaramadım sen

Daha önce yani 9 ay önce hamile kaldım ama gelişmediği için bebek,kürtaj oldum.6,7 aydır deniyoruz .En son prolaktinim yüksek çıktı.Büyük ihtimalle bu yüzden hamile kalamadım.İlaç kullanıyorum şimdi.
Senin de çok olmamıış.Eli kulağındadır.Bebişin tez gelir inşallah

oo kızlar allah muhabbetınızı arttırsın

ıkınızde kısa donemlerdır beklıyorsunuz ınsallah bu donem daha fazla uzamadan alırsınız bebeklerınızı kucaklarınıza bızım gıbı yıllarca beklemezsınız ınsallah

nasılsınız bu arada

oo kızlar allah muhabbetınızı arttırsın

ıkınızde kısa donemlerdır beklıyorsunuz ınsallah bu donem daha fazla uzamadan alırsınız bebeklerınızı kucaklarınıza bızım gıbı yıllarca beklemezsınız ınsallah

nasılsınız bu arada

İnşallah canım sen de daha fazla beklemez de; müjdeli haberi verirsina.s.

portakalım cnm benim seni ümitlendirmek istemem ama benim adetime 12 gün kala falan müthiş bir batma olmuştu kasığımda..devamlı...hatta dayanamayıp dr umu aramıştım kist oluşmuş olabilirmi die..oda uygun zamanda gelin bakalım demişti ama eşimin iş yoğunluğundan gidememiştim..sanırım benim bebek o zaman tutunmaya çalışıyordu...iyiki gidipte kurcalatmamışım o zaman belki zarar gelicekti..inşallah bu ağrılarının sebebide bebektir cnm...

Günaydın kızlar...
Benim kırmızılar geldi.Bu ayda ümidim bitti....Neyse allah büyük.Vardır bir hayır
Siz bana bakıpta sakın karamsar olmayınnnnn......Herkezin nasibinde ne varsa o karşısına çıkarrrr.

m14.gif

İnşallah bu ağrıların hamileliğe işarettira.s.
:1hug: İnşallah canım :Saruboceq:

portakalım cnm benim seni ümitlendirmek istemem ama benim adetime 12 gün kala falan müthiş bir batma olmuştu kasığımda..devamlı...hatta dayanamayıp dr umu aramıştım kist oluşmuş olabilirmi die..oda uygun zamanda gelin bakalım demişti ama eşimin iş yoğunluğundan gidememiştim..sanırım benim bebek o zaman tutunmaya çalışıyordu...iyiki gidipte kurcalatmamışım o zaman belki zarar gelicekti..inşallah bu ağrılarının sebebide bebektir cnm...

Dün geceden beri ağrı kesildi.Sabahtan beri bişey hissetmiyorum,bakalım takip edeceğim ne olacak bilmiyorumkismile İnşallah hamileyimdir,aksini düşünmek bile istemiyorum şuan mafoldumben Allahım inşallah bana da nasip eder bu ay :Saruboceq:

Günaydın kızlar...
Benim kırmızılar geldi.Bu ayda ümidim bitti....Neyse allah büyük.Vardır bir hayır
Siz bana bakıpta sakın karamsar olmayınnnnn......Herkezin nasibinde ne varsa o karşısına çıkarrrr.

Günaydın cnm.Her son yeni bir başlangıçtır,umudunu asla kaybetme.Dediğin gibi biz sadece bize verilenleri değerlendiriyoruz sonrası Allahın bileceği şey.
Doktora gitmeyi düşünüyor musun ?

Doktora gitmeyi düşünüyorum ama nasıl bir başlangıç yapacagımı bilmiyorum.SSK lıyım nasıl yapayım bilmiyorum

Ssk ile anlaşması olan bir hastane bul kendine ve o hastaneden bi doktor seç bence.Devamlı ona git.Sosyal güvencen var dışarıya boşuna para ödeme derim.Hatta yarın adetinin 2.günü oluyor.Bugünden doktor işini ayarlayabilirsen yarın için gitsen doktora durumu anlatsan belki yapmak isteyeceği tahlil vs. vardır adetin 2. ya da 3. günü çağırıyorlar ya hep.Hem 10 gün içinde kontrollerde de tekrar para ödemiyorsun.Düşünmeni tavsiye ederim.

Back
X