- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
- #4.101
Peki günün geçmeden birkaç gün öncesinde de varmıydı ağrı canım
Yanlış bilgi vermiyim ama tam hatırlamıyorum.Ama kasıklarımda ki ağrı devam etti öğrendikten sonra da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin de az kalmış artık.Belirtilerin var mı?
Karnım bol bol reng olacak mış gibi ağrıyor birde hafif bir bulantı var buda psikolojik olabilir tabiii
8 aya yakındır planlıyorum ama henüz başaramadım sen
oo kızlar allah muhabbetınızı arttırsın
ıkınızde kısa donemlerdır beklıyorsunuz ınsallah bu donem daha fazla uzamadan alırsınız bebeklerınızı kucaklarınıza bızım gıbı yıllarca beklemezsınız ınsallah
nasılsınız bu arada
:1hug: İnşallah canım :Saruboceq:İnşallah bu ağrıların hamileliğe işarettira.s.
portakalım cnm benim seni ümitlendirmek istemem ama benim adetime 12 gün kala falan müthiş bir batma olmuştu kasığımda..devamlı...hatta dayanamayıp dr umu aramıştım kist oluşmuş olabilirmi die..oda uygun zamanda gelin bakalım demişti ama eşimin iş yoğunluğundan gidememiştim..sanırım benim bebek o zaman tutunmaya çalışıyordu...iyiki gidipte kurcalatmamışım o zaman belki zarar gelicekti..inşallah bu ağrılarının sebebide bebektir cnm...
Günaydın kızlar...
Benim kırmızılar geldi.Bu ayda ümidim bitti....Neyse allah büyük.Vardır bir hayır
Siz bana bakıpta sakın karamsar olmayınnnnn......Herkezin nasibinde ne varsa o karşısına çıkarrrr.
Doktora gitmeyi düşünüyorum ama nasıl bir başlangıç yapacagımı bilmiyorum.SSK lıyım nasıl yapayım bilmiyorum