- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.281
Kızlar bu da bebişimizin resmi. opuyorumnanaktan
allah iyilikler vversin tatlim,,,bende iyiyim bugun evdeyim oturdum pc nin basina vakit olduruyorum,,,okuldan henuz bi mektup gelmedi ama onceki basvurdugum guvenlik gorevliligi bolumunden mail atmislar dun ,,,sana meslek secimin kariyer arastirmanda yardimci olmak tavsiye vermek istiyoruz senle kontakta kalip sana en uygun meslegi senle birlikte bulmak istiyoruz diye eger bu hakkindan yararlanmak istiyosan 1 hafta icinde bizle kontaga gec demisler ne 1 haftasi dedim maili alir almaz arattirdim esime randevu yaptik sali gunu bekliyolar gidip goruscem bakalim ne dicekler bendeki gelismelerde boyle tatlim,,,
aa bak bu daha güzel sana yardımcı olmaları ,ilerisi için yol göstermeleri iyi olur.Allah gönlüne göre versin hayatım.opuyorumnanaktan
ay evt hava güsel valla bugün tersine evdeyim yağmurda çıkıorum:)
buarada bende habire eeliyorum acısın die ama tık yokkkkkkk
hiç sorma ya acımıyo meretler,suni acı vercem :))
Ay ilk defa bebek resmi görüyoruz topikte yerim ben onu yerim Şeniz
bu tür resimlere gözlerinizi kısarak baktığınızda daha net görüyorsunuz.
Ben tahminimde kız demiştim ama buna bakınca erkek gibi ben sana diiim zemuszemus
Sen kız istiyorsun ama :ecrin_bebek:
Hımm korunmayı bıraktığından eşinin haberi yok mu? boshayallersmile
tam süpriz olacak yani babaya
Hep beraber konuşarak,paylaşarak geçireceğiz bu devreyi biz aylardır hep onu yapıyoruz kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 resme bakıp erkek diyen 2. kişisin . delikafadulden Ben bi türlü karar veremedim .:roflol:
Kahve falı gibiş bişey canım kim neye benzetirse delikafadulden
d-kupcu ne güsel bende hep kilo vereyim hamile kalırsam iyi diorum ama başlayamıorum diyete mafoldumben
Benimki çocuk istemeyen konusunu bile açmayan biri
ama ben kızım için doğuracağım
Eşimin dinsel ağırlığı vardır hamileysem asla aldır demezlmaz:
Rabbim bölesini uygun görmüş der kaydirigubbakcemile3
Amannn napayım istemiyo diye tek çocuklamı kalıcam ...opuyorumnanaktan
Alemler ya karın sivriyse erkek yuvarlaksa kız :kedi:
kalçadan kilo aldıysan kesinnnn kız kaydirigubbakcemile3
ekşi yiyosannnn kesin erkek zemuszemus
hımmm başka ne vardı ya birsürü vardı opuyorumnanaktan
Bildiğim kadarıyla senin fazlalığın yoktu cnm .Kilo mu aldın düğünden sonrad-kupcu ne güsel bende hep kilo vereyim hamile kalırsam iyi diorum ama başlayamıorum diyete mafoldumben
[ı]iyi düşünmüşsün,hakkında hayırlısı olsun,allah gönlüne göre versin
[/ı]
[ı]ben turşuyu çok severim ne zaman başlıyor bu ekşi muhabbeti hamileliğin kaçıncı ayında ?
Bıcakla makasa oturma vardı sanırım bide :roflol:[/ı]
[ı]bildiğim kadarıyla senin fazlalığın yoktu cnm .kilo mu aldın düğünden sonra
Ya kilo demeyin ben hamile görünce hemen poposuna basenlerine ve ayak bileklerine doğru baldırlarına bakıyorum,kilo almış mı şişmiiş mi diye ve çok korkuyorum çirkin bi hamile olmaktan,şişmektan eyvahedigeldismile
benim eltim çok fena kilo almıştı,sonra verdi ama hamilliğinde resmen sumo gibiydi her yeri..nedense hep o aklıma geliyor..[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?