- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.321
merhaba herkese..
Kusura bakmayın kızlar hepinizden özür dilerim
merhaba arkadaşlaropuyorumnanaktanbende bebek için uğaraşıyorum.geçen ayın 10 unda adet oldum.bu ay bekelemdeyim hergün nonstop çalışma yaptık valla:kedi:bakalım henüz ümidimi kaybetmiş değilim akşam test yaptım negatif çıktı idrar testimkafamçokkarıştı ama henüz adet belirtilerim de yok.işllh bebeiş vardır:CüvCüv:ümidimi kaybetmedimsadece kafayı sıyırmak üzereyim düşünmekten okadar-tatlicadiarzu-
Tatlım tamam önemli değil :1hug: Olabilir dalgınlıkla bizim takıldığımız senin hata yapman değildi kaydirigubbakcemile3
Şimdi aşağıya misafirlerin damlaması lazımdı :roflol:
Kusura bakmayın kızlar hepinizden özür dilerim
merhaba arkadaşlaropuyorumnanaktanbende bebek için uğaraşıyorum.geçen ayın 10 unda adet oldum.bu ay bekelemdeyim hergün nonstop çalışma yaptık valla:kedi:bakalım henüz ümidimi kaybetmiş değilim akşam test yaptım negatif çıktı idrar testimkafamçokkarıştı ama henüz adet belirtilerim de yok.işllh bebeiş vardır:CüvCüv:ümidimi kaybetmedimsadece kafayı sıyırmak üzereyim düşünmekten okadar-tatlicadiarzu-
hoşgeldin canım aramıza inşlhh olmuştur bu ay
sidik testi öenmli değil:roflol: kırmızışlar gelen kadar ümit vat demektir olumunekankayizsmile
Arkadaşın yakın zamanda inşallah tekrar hamile kalır da öğrenirsin o zaman sen de kaydirigubbakcemile3 dime kızlar? kaydirigubbakcemile5neyse benim anlamadığım bişi galiba saf köylü kzı oldum laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:uhm:
Misafirler biz gidince gelir cnm merak etme :))kıs porti bacım hani nerde misafirlerrrklava:ben yemeği yaptım geldim
Tam da yerine geldin bak,biz sıyırmıyoruz artık relax :smiley-cool: sıyırmak üzere olanlara yardımcı oluyoruz kaydirigubbakcemile3
10unda adet olduysan,kaç günde oluyorsun ya da tarihin ne bilmek isterim.
ama umudunu kaybetmemişsin ya takdir ettim,inançlı bi aday inşallah Allah gönlüne göre verir.
hoşbulduuk:teytey:kızlar siz bu konularda bilgilisiniz anladığım kadarıyla:smiley-cool:bişey sormak istiyorum ben şimdi progestan kullandım biteli 12 gün oldu adet olamm gerekmiyormuydu şimdiye kadar.doktor bana o yüzden verdi.bebek olsa çıkardı dimi şimdiye kadar idrarda bile yoksa boşa mı ümitleniyorum dersiniz:ecrin_bebek:
evet portim umut vadeden bi arkadaş gerçekten delikafadulden
yarışmacı arkadaşımız nerden katılıyo biraz kendini tanıtırsa ii olur demi ama
bu arada bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
sidik testinde çift çizgi inşlhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?