Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

merhaba arkadaşlaropuyorumnanaktanbende bebek için uğaraşıyorum.geçen ayın 10 unda adet oldum.bu ay bekelemdeyim hergün nonstop çalışma yaptık valla:kedi:bakalım henüz ümidimi kaybetmiş değilim akşam test yaptım negatif çıktı idrar testimkafamçokkarıştı ama henüz adet belirtilerim de yok.işllh bebeiş vardır:CüvCüv:ümidimi kaybetmedimsadece kafayı sıyırmak üzereyim düşünmekten okadar-tatlicadiarzu-

inş.canım inş.

Tam da yerine geldin bak,biz sıyırmıyoruz artık relax :smiley-cool: sıyırmak üzere olanlara yardımcı oluyoruz kaydirigubbakcemile3

10unda adet olduysan,kaç günde oluyorsun ya da tarihin ne bilmek isterim.

ama umudunu kaybetmemişsin ya takdir ettim,inançlı bi aday inşallah Allah gönlüne göre verir.

hoşgeldin canım aramıza inşlhh olmuştur bu ay
sidik testi öenmli değil:roflol: kırmızışlar gelen kadar ümit vat demektir olumunekankayizsmile

hoşbulduuk:teytey:kızlar siz bu konularda bilgilisiniz anladığım kadarıyla:smiley-cool:bişey sormak istiyorum ben şimdi progestan kullandım biteli 12 gün oldu adet olamm gerekmiyormuydu şimdiye kadar.doktor bana o yüzden verdi.bebek olsa çıkardı dimi şimdiye kadar idrarda bile yoksa boşa mı ümitleniyorum dersiniz:ecrin_bebek:

neyse benim anlamadığım bişi galiba saf köylü kzı oldum laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:uhm:
Arkadaşın yakın zamanda inşallah tekrar hamile kalır da öğrenirsin o zaman sen de kaydirigubbakcemile3 dime kızlar? kaydirigubbakcemile5
kıs porti bacım hani nerde misafirlerrr klava:ben yemeği yaptım geldim
Misafirler biz gidince gelir cnm merak etme :))
ne yemeği yaptın diyecektim tam ama vazgeçtim yazma hamilelerde geliyo :CüvCüv: canları çeker,yapamazlar falan sebep olmayalım opuyorumnanaktan

evet portim umut vadeden bi arkadaş gerçekten delikafadulden
yarışmacı arkadaşımız nerden katılıyo biraz kendini tanıtırsa ii olur demi ama

bu arada bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
sidik testinde çift çizgi inşlhhhhhhhhhhhhhhh

PORTİDE O İLACI KULLANIYO ONUN BİLGİSİ VARDIR :uhm: AMA BENDE Bİ ARA KULLANMIŞTIM DÜZENLEYİCİ DİYE VERMİŞTİ SAĞLIK OCAĞINDAKİ KADIN

öyle bi yarışma varsa ben şincikten çekileyim yok anam bende o test olmuyo heç allahım sizi utandırmasın

Arkadaşın yakın zamanda inşallah tekrar hamile kalır da öğrenirsin o zaman sen de dime kızlar?

portim daha açık bi dille anlatılmazdı herhalde seni gerçekten tebrik ediyorum bacımm
ahanda böle öpüyom Şeniz
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…