Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kız bune ya iiyi artık aynı hastanede doğrualım birde koyarız çocukları yan yanaalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıs portiii bizden bi hafta sonra doğurcan desene kaydirigubbakcemile3
ay kıs bak bakem çin takvimine neyin oluyo yada doğum yılını söle bakam ben

ay keşke ya doğursak da benim 1 hafta sonra olsa :1hug:
1984 ama şuanki yaşımıza göre bakılmıyor canım +2 yıl eklemen gerekiyor.Bu şekilde mi yaptın? ben inanmıyorum zaten ona da sen yinede bakıver :))

doğru çıkıo cnm bak bişi daha öğrendik saol cnmmm

sizde sağolun cnm:1hug: Herkes deneyebilir hesaplayıcılarla da aynı şey çıkacak

cnm ben zor girdim ya bişi oldu takılıp kalıo nedense sen kaçta çıkıcaksın cnm yine 10 a kadar ordamısn

ay portim +2 neden acaab ense bu muhabbete sonra devam ederiz canım çıkmam lazım sofrayı kuram eşim gelmek üzere hadi hepicinizi seviyom ve öpüyom kocamannn opuyorumnanaktan

Yaklaşık olarak evet cnm

Ben hasta oluyorum sanırım,hapşuruyorum sabahtan beri ve burnum akacak gibi.

ılaç almayacağım ya duyan gelir bekleme döneminde

dikkat et portakalım ben hala çok kötüyüm grip geçmedi acaip bir öksürük var içim sökülüyo gibi o derece ıhlamur kuşburnu sürekli iç cnm bende çıkıoum cnm yalnız bırakmak istmesdim seni cnmm ama masayı falan hazırlarım öptüm seni cnm

ay portim +2 neden acaab ense bu muhabbete sonra devam ederiz canım çıkmam lazım sofrayı kuram eşim gelmek üzere hadi hepicinizi seviyom ve öpüyom kocamannn opuyorumnanaktan

Çin takvimine bakıyorsun da ondan +2.O takvime inanmam ama bilgim var,okulda bile araştırmıştık.26 yaşında olan biri o takvime göre 28 yaş sutununa bakması gerekiyor.
Sen bakma ben +2 eklemedim doğru çıktı diyenlere.zaten %50 ihtimal var ya kız ya erkek :))
Bana güven Bilmediğim konularda bu kadar gevezelik yapmam

ee Akşam oldu artık çıkmak da haklısınız yemek saati.

Öpüyorum iyi akşamlar hepinize gelirseniz burdayım opuyorumnanaktan

kıs bacım sen yazana kadar ben kalkmak zorunda kalıyom kahvaltıyı hazırlıyayım artık
bu arada sevgililer günü hediyemide aldım altın küpe almış benim kociş :asigim:

Kıs öyle deme işteyim napim hangi birine yetişeyim?

OOoo hediyen hayırlı,uğurlu olsun canım.

Kahvaltıdan sonra gel bak.

Zaten bugün çok kalamayacağım

hoşgeldin bacım ya ben hasta oldum.Çok kötüyüm.

Sen nasılsın?

Bu arada takvime göre benimde oğlan hatta 3 ay kaçarı yok hep oğlan :))

anaaaaaaaaaaa geliyo bizim pipililerr desene :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kıs şimdi ben 85 doğumluyum artık iki ekleyip 87 doğumluluların ayına bakacam yoksa 83 lülerinmi dün fransız kaldım çıkmak zorunda kaldım laelaelaelaelae

Kıs öyle deme işteyim napim hangi birine yetişeyim?

OOoo hediyen hayırlı,uğurlu olsun canım.

Kahvaltıdan sonra gel bak.

Zaten bugün çok kalamayacağım

sağol canım eşim sallanmalı bişi almış ama takılıyo o da bende değiştircem onu mecburen geçmiş olsun sende öksürük kervanınamı katıldın bende öksürüyom gece özellikle

ay canım bugün teyzeme gidicez annemlerle felan kadınlar toplantısı var :hulya::hulya:
anlıycan giremiycem

Tarihe değil canım yaşa ekleyeceksin.
85 doğumlular 25 yaşında oluyor ya sen ona +2 ekleyip 27 yaş sutununa bakacaksın.
Aya olarak neye bakıyorsun son adet tarihinin olduğu aya dime?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…