- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.381
Top bende bakalım ben kime atacağım.Ben bütün aylardan daha ümitliyim Allah yüzümüzü kara çıkarmasın :Saruboceq:
O hesaplayıcılara bende hiç güvenmem.Adet tarihlerinin ortalamasını alarak hesaplıyor.
Bence sende onlara güvenme aysencim onları bi kenara bırak al eline bi takvim bi kağıt bi de kalem gün gün ne zaman oldun kaç günde oldun çizelge yap.Rahat edersin hesaplarken hangi ay kaç gün gecikmiş,o ay ne oldu üzüntü mü mevsimsel bi değişim mi...gibi gibi... :))
Top bende bakalım ben kime atacağım.Ben bütün aylardan daha ümitliyim Allah yüzümüzü kara çıkarmasın :Saruboceq:
O hesaplayıcılara bende hiç güvenmem.Adet tarihlerinin ortalamasını alarak hesaplıyor.
Bence sende onlara güvenme aysencim onları bi kenara bırak al eline bi takvim bi kağıt bi de kalem gün gün ne zaman oldun kaç günde oldun çizelge yap.Rahat edersin hesaplarken hangi ay kaç gün gecikmiş,o ay ne oldu üzüntü mü mevsimsel bi değişim mi...gibi gibi... :))
Bende diyet konusunda aştım kendimi sorma
ama inşallah bu bebek konusunda uğraşmam okadar boshayallersmile
neyse kızlar bilgileriniz iiçin teşekkürler hepinize bende yemek yapıcam ne yazıkkidelikafaduldenşimdilik iyi akşamlar hepinize:1hug:
vet cvp vermemiş yumurtalarım tedaviye öyle demişti.o zman ben haftaya randevu alayım bir an önce belli olsun böyle zaman kaybetmiş oluıyorum sanırım.çünki kesinlikle adet belitim yok sadeec hiç olmadığı kadar fazla akıntım var su gibi geldiğini hissediyorum resmenbilmiyorumkismile
neyse kızlar bilgileriniz iiçin teşekkürler hepinize bende yemek yapıcam ne yazıkkidelikafaduldenşimdilik iyi akşamlar hepinize:1hug:
işte hepimiz bişeylerde uzmanlaşmışız canım birbirimizi bilinçlendiricez bölelikle guclubacismile
ay portim az önce zorla aynı gün regl olduğumuz için 3+4 günlük hamile olduğumuzu doğum tarihmizinde 25 ekim olduğunu söledim kaydirigubbakcemile3
son adet tarihinizden 3ay geriye gidip adet tarihinize 7 ekliyorsunuz bebeğin doğum formülü bu.
Örnek vereyim benim SAT 24 Ocak
3 ay geriye gidiyorum ekim
24+7 yapıyorum 31
31 Ekimde bebeğim doğuyor :))
Hesaplayıcılardaki formül bu,doktorlarda 2 dk da böyle hesaplıyor
ahanda çin takvimine göre zor la benim oğlum olacak ayy kıssss bacım bu kadarda olmaz herşeyimiz beraber olcakkk anacımm aynı ay belki aynı gün hamiel kalmış olcaz aynı gün doğurcaz bi de erkekkk
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?