Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ÜÇ GÜNLÜK DÜNYADA SİNİRLENMEYE BİLE DEYMEZZZZ opuyorumnanaktan

Hayır yani öyle düşünen 2 kişi gördüm dün gece, ben öyle birşey düşünsem gelip size hamileliğimi de söylemem, sohbet de etmem.Valla doktor videosunu vermiş olsa gelip koyarım buraya, sizde izleyin diye.Ben de sizinkini görmek isterim, merak ederim yani.Bu benim ilk hamileliğim, herşeyi de merak edip araştırıyorum.Bir sürü kişininde ultrason videosunu izledim.Eee izledim de nazar mı değdim ? Hamile değildim o zamanlar bile.Bebeğim doğsun boy boy resimlerini de koyarım. Bir kurşun döktürdüm mü kalkar bütün nazar. kaydirigubbakcemile3 :roflol: Bu arada kurşun demişken , küçükken hatırlıyorum kurşun dökerleri, ay ne garip bişeydi o. :roflol:

h.b berrakcım canım ya senlede bi türlü denk gelemedik nasılsın bebiş nasıl neler yaptın görüşmeyeli

İyiyiz valla.Sen nasılsın canım ? Yeni bi doktor bulduk 3 günde 2 kere ultrasona soktu beni.Ama bi türlü cinsiyetini anlayamadı.Kocam da erkek diye tutturmuştu.Şimdii pipiye benzer bişey göremeyince kız galiba dedi. kaydirigubbakcemile3 Portakala sormuştum seni , biraz daha kalıcak demişti, ama öyle olmadı sanırım.

evet canım onların normal olanıda varmış :roflol::roflol:
evet ama onlar E-5te takılıyolar bize ana cadde uzak merterden başlayıp avcılara kadar her gece görebilirsin canım malesef ben 22 yıl oldu aynı mahalledeyim ilkokul 2 ye gidiyodum buraya geldik evlendik yan binaya gelin gittim ailemden hiç kopmadım alıştım buralara seviyorum merteri giyim konusundada çok güzel ne ararsan bulabiliyosun markalı markasız ucuz şeyler yolunuz düşerse beklerim kızlar

slm kızlar..bayadır bakamdım buraya..varmı bir değişiklik..hamiş falan..erensezen 12 sene önce bizde merterde oturmuştuk...ben bekarken daha...pepsikola fabrikası vardı hemen onun arkasındaki çocuk bahçesine bakıyordu evimiz...

Back
X