- Konu Sahibi portakal_suyu
- #4.801
herkes nereye gitti yaaaaaaaaaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnm hangi semttesin istanbulda ben merterdeyimslm kızlar gene ben geldim
komşular hoş geldine gelmiş acil çıkmak zorunda kalmıştım az önce gittiler
herkes nereye gitti yaaaaaaaaaaaaaaa
ben olayı anlamadım ama sinirlenme tatlım
hoşgeldin cnm hangi semttesin istanbulda ben merterdeyim
karşıdasın aramızda köprü var deseneh.b canım ben beykozdayım
hoşgeldin gülüm nasılsın?ÜÇ GÜNLÜK DÜNYADA SİNİRLENMEYE BİLE DEYMEZZZZ opuyorumnanaktan
hoşgeldin cnm hangi semttesin istanbulda ben merterdeyim
Burdayız canım , hoş geldin.
ne gibi?travestilermikısssssss sen tam yerindeymişsin merter için kulağımıza pek hoş şeyler gelmiyo yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
karşıdasın aramızda köprü var desene
h.b berrakcım canım ya senlede bi türlü denk gelemedik nasılsın bebiş nasıl neler yaptın görüşmeyeli
ne gibi?travestilermi
evet ama onlar E-5te takılıyolar bize ana cadde uzak merterden başlayıp avcılara kadar her gece görebilirsin canım malesef ben 22 yıl oldu aynı mahalledeyim ilkokul 2 ye gidiyodum buraya geldik evlendik yan binaya gelin gittim ailemden hiç kopmadım alıştım buralara seviyorum merteri giyim konusundada çok güzel ne ararsan bulabiliyosun markalı markasız ucuz şeyler yolunuz düşerse beklerim kızlarevet canım onların normal olanıda varmış :roflol::roflol:
evet cnm kıyafet olarak çeşit çokBenim arkadaşımda merterde oturuyo, gitmiştim bi kere o tarafa.Kıyafetler daha uygun oluyo diye götürmüştü bizi bi yerlere. Gezdik yani .kaydirigubbakcemile3