Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bide hamile kalan aradaşlar hamile olduklarını yazarken ne kullandı naptı günaşırımı hergünmü butür bilgiler verirse dahada sevinicez kızlar bize yardım edinn:):):)

bide hamile kalan aradaşlar hamile olduklarını yazarken ne kullandı naptı günaşırımı hergünmü butür bilgiler verirse dahada sevinicez kızlar bize yardım edinn:):):)

Regl günün bitince bi başlıyosun, diğer regl günün gelene kadar aklinialirimsmile :kedi: devam.Ben bişey kullanmadım.Yatakta en fazla 5 dk falan kalmışımdır.

erensezen canım dil altından:)))
Tebrikler a.s. sende hamileymişsin,Listedesin ama hiç de haber vermiyorsun klava:
Ne zaman öğrendin?Neler yaptın?

selam kıslar ben bugün test yaptım hamileyim 3 ayımızdı bu ay
darısı herkese inşlhhh

Tebrikler, a.s. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Neler yaşadın paylaşırsanız seviniriz :teselli:

Topiğimize bir kere de olsa gelen ben de bebek istiyorum ne zamandır diyenlerin hepsi hamile kaldı,Tekrar tekrar tebrik ediyorum başarılarından dolayı :hooray: şaşkınlığımı itiraf etmeliyim.Bu uğur bize neden işlemiyor acep bilmiyorumkismile

Bekleme Listemiz her geçen gün azalıyor ve hamile listemiz çoğalıyor,Çok mutluyuz :lepi:

Bekleyenleri,Allah daha fazla bekletmesin inşallah :Saruboceq:

Yok anacım ya karnıma ağrılar yavaştan girdi.Dün bi ara belim ağrıyordu kopacak gibi sonra gün boyu hiç belirti yoktu ,şimdi kesin geliyor adet.Gene olmadı (

selam şekerler ben geldimm opuyorumnanaktan

portim skorcum gülüm nasılsınız hatunlar
anacım topiğe her gelen hamile yok artık kesin bisde bişi var ayrılmaz dörtlü bisde başka topiklere gidip kara bahtımız kör talihimizimi değiştirsek ne etsekk anacımm bayılıcam artıkkkk akannehir

hoşgeldin cnm.

Bilmem farkında mısın bu topiği açana kadar girmediğimiz topik kalmadı alsanaalsanasmile

Bizde bişey var anacım senağlama

hiç bişey belli değil tatlım ya çıkmadık candan ümit kesilmez
belkide süpriz yapar bebeğin gelmiştir olmadı her zamanki gibi yeni ay yeni umut diycez tatlım başka çaremiz yok senağlama

ben artık yeni ay yeni umut bile diyemiyorum hala gelemedi kör olasıca kırmızılar
trafik mi var yoksa
amaa nerdeeeeeeeeeeee

Zaten sığındığımız şey de bu kızlar.

Yeni ay,yeni umut Şeniz Çalış babam çalış Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…