- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.281
porticim ben geldim cnm
porti test yaptırdınmı?ya benim kırmızı belirtilerim başladı moralim bozuk.
Günaydın kızlar,a.s.
Bugün size güzel bir haber vermeyi ne kadar çok isterdim,tahmin edersiniz.En az benim kadar sevineceğini düşündüğüm dostlarım olduğunu biliyorum. olumunekankayizsmile
Aynı konudan muzdarip olduğumuz için şuan yaşadığımı da en iyi siz anlarsınız. mafoldumben
Malesef dün gece kırmızılar geldi. :çok üzgünüm:
Bu ay da olmadı... Çok üzgünüm çoook
İlk defa akşamki kadar çok üzüldüm,hıçkırıklara boğuldum... mafoldumben senağlama
Yaşadığım o bütün ağrılar gerçekti ama nedeni bebek değil,iğneymiş. bilmiyorumkismile
Bir ilk denememizde olacağına çok inanmıştım,bu kadar zor olduğunu bilmediğim için..Bir de bu ay çok inanmıştım ama yine hüsran yine hüsran... :umursamaz:
Ne diyelim sağlık olsun,Allahın takdiri,vardır bir bildiği,hakkımızda her zaman hayırlısı.. :1closedeyes:
porti cnm seni o kadar ii anlıyorumki bilemezsin her ayki o hayal kırıklığını en çok yaşayanlardanım ama Allah büyük gelecek meleğin sen sabırla bekle cnm
canım moral bozmak yok...en kısa zamanda seninle olacak bebişin az kaldı buna inan
kızlar dün doktora gittik eşimle,bebişimizi gördük,kalp sesini dinledik..17mm miş ve sizin dediğiniz gibi geç döllenme olduğu için 1 hafta geriymiş bebişim...
klomen ardarda kullanılıyor mu? Bu ay da doktor aynı tedaviyi mi yapacak acaba biliyormusun aysecim sen?
herkese iyi pazarlar güzellerrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?