Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

:Saruboceq:
biz tanışmışmıydık CADIARZU innşallah iyi çıkar sonucun cnm.bu filmi kaçıncı gün de çektiriyosun

SLM CANIM YOK TANIŞMADIK CANIM TANITAYIM KENDÜMÜ BEN 7-8 AYDIR BEBİŞ İÇİN UĞRAŞIYORUM GEÇEN AY KİSTİM VARDI ADETİMİ 10 GÜN ÖNCEDEN OLDUM ŞİNCİK ADETİMİN 7.GÜNÜ 9.GÜNÜDE FİLM ÇEKİLECEK HAYIRLISIYLA:Saruboceq:

merhaba canm.hayırlısı inşallah.bende 1 yıldır istiyorum.haftaya yani adetimin 3.günü doktora giddeceğim tahliller için,bakalım hayırlısı.

merhaba bayanlar uyuyamıyorum canım sıkkın sitresliyim midem bulanıyo ayy çok dertliyim ben mafoldumben 30 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var bir yıldır bebek istiyorum olmuyodu her ay her ay test yapmaktan bıkmıştım ümidimi kesitgim ay hamile kaldım ama 1,5 aylıktı düşükle sonuçlandı . Bu ayda klomen kullandım çarşamba çatlatma ignesi oldum . Ama öle kötüyümki kasıklarım agrıyo karnım şişti namazımı bile kılarken zorlanıyorum . Sürekli tıkınmak istiyorum bu ilaç bölemiyo yapıyo insanı resmen hamilelik belirtileri veriyo eger olmazsa foss çıkarsa ben bunalıma giricem kesin zaten yeni düzeldi moralim bilmiyorumkismile

cnm burda bir arkadaşımız kullandı klomen ve çatlatma iğnesi ama onunda ağrıları oldu hatta bebek die sevindik ama öle şişkinlik ve iştah açılmasından bahsetmiyodu inşallah bebektendir cnm ve sağlıkla kucağına alırsınn

yelizcim seninde az kaldı sayılır inşallah hamile kalırsın sende buay bebek için gidersin doktora:)

bebekte olsa bu kadar erken belirti olmazki bilmiyorumkismile ii dileklerin için saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…