Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

mrb canım.öncelikle sakin olmaya çalış.
Klomen ve çatlatma iğnesini geçen ay ben de kullandım.
ınanılmaz ağrı oluyor bebek olsa da olmasa da iğnenin etkisiyle ağrı oluyormuş zaten.Benim bacağıma kadar vuruyordu.1hafta bebek var dedirtecek kadar ağrı çektim.ığnenin yapılmasından 2-3gün sonra başladı ağrı,hatta döllenmeden sonra başladığını bile düşündük ama ne yazık ki benim yumurtam çatlamamış ve kist oluşmuş.Sana burada tek tavsiyem bir kaç gün sonra doktorun çağırmamış olsa bile gidip,çatlama olup olmadığını kontrol ettirmen.
Ben hamile kalamadım henüz ama en azından senin daha önce hamileliklerin olmuş,yani bu demek oluyor ki sende tutma olasılığı daha yüksek.ınşallah hamilesindir ama sıkıntı ve stres hamilelik hormonunun düşmanı ve hamileliği engellediğini bizzat bir kaç doktordan duydum,bu olay üzerine.O yüzden kafanın rahat olmasına dikkat et,canını sıkma.
Olumsuz düşünme,iyiye yoralım ama kötüyede hazırlıklı olmak lazım.Herşey Allahın takdiri inşallah sana vesile olur bu tedavi yöntemi.:Saruboceq:

Son düzenleme:
Hakkında hayırlısı olsun.Tedavi olunca insan kendini şartlandırıyo sanırım hamileliğe.Bu klomenden bu ay ben de kullanacağım sanırım

Ben bu ay olmazsa bir dahaki aya düşünmüyorum acele ettim sanırım ben tedavi için ocakta düşük yaptım şubat 15 de adet oldum ve klomen kullandım

senin varmı çocugun yoksa ilk bebek içinmi tedavi görüceksin

Portakal çalışmalar nasıl gidiyo canım

Zevk için çalışmalara devam ediyorum valla bebek olur diye değil ama tutarsa da süpriz olur.Şuan kullandığım ilaç da hormonları etkiliyormuş ve cinsel isteğe neden oluyor :)) :kedi: :kedi: :kedi:
Önümüzdeki hafta pazartesiye randevu almıştım inşallah adetimde gecikme olmaz da gittiğimde kistlerin gittiğini öğrenirim,yeni bir tedaviye başlarım.

Ben 10 ay önce 6 haftalık bebğimi kaybettim.Kalp atışı duyulmadı. 6 aydır olmuyo.Prolaktin yükselmiş.Doktora gittiğimde öğrendim. Bu ay doğal takip yaptı doktor.Olmazsa bu ay ilaçlı yapacak canım
Evet sen çok aceleci davranmışsın

Zevk içinse bu iyi bak.Bir de bebek olrsa üstüne;süper olur. Gider kistlerin merak etme canım

ellerine saglık cnm açıklamışsın saolasın doktorum çatlatma ignesini olduktan sonra 20 gün say bu arada 36 saat sonra bir ilişki iki defada gün aşırı ilişki olsun dedi 20 gün içinde adet olmazsan gel dedi . Bir yumurta olmasına ragmen doktor olma olasılıgı yüksek gebe kalabiliyosun çünkü dedi hayırlısı artık

geçmişolsun işallah en kısa zamanda bebegini kucagına alırsın :Saruboceq:

oğlum büyüyo bu yıl içinde olsun istedim ama evet aceleci davrandıgımı düşünüyorum artık

sanada geçmişolsun cnm

sanada geçmişolsun cnm

Teşekkür ederim cnm.
Benimde bir yumurtam vardı.
Başka bi topikte iğneden 9saat sonra yumurtası çatlayan birini okumuştum.O yüzden iğnenin olduğu gün ve sonrasında 2 gün ilişki olması şart,sonrasında kısıtlama yok devam edebilirsin gün aşrı.
36 saat beklemek yanlış bana göre yani gene bazı teoriler var ama herkesin bünye aynı değil,Onu bilemez ki.ya çatlarsa spermle karşılaşmazsa tedavi boşa gidebilir.
Sen kaçıncı günündesin cnm.

aman zaten çoğu gitti azı kaldı.Onlarda gider inşallah.senin gününe de az kaldı canım.:Saruboceq:

tatlım baya bi klomeni araştırdım da çatlamazsa kist oluyo ya hiç kafana takma klomenin yaptığı kist hemen o ay adette eriyormuş yani kalıcı değil genelde de ondan sonraki ay hamile kalıyolar çünkü rahim temizleniyo ve yumurtalar güçlü hadi inşallah sende de öle olur :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…