Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam canım.iyi olmana sevindim.Olsun biz erkek diyelim ilk tahmine göre,kız çıkarsa da şansımıza hihoyyyt alkisalkisalkis

Bu arada ben pek iyi değilim.
doktora gittim.Kistlerin bir çoğu gitmiş adetle ama 1 tane kalmış,o da küçülmüş biraz ama gitmemiş.Tekrar başka bir ilaç verdi onu da eritmek için.Doğum kontrol özelliği yok yine korumuyor doktor bu da gidince bir dahaki ay klomene başlıyoruz yine dedi.
1 ay daha beklemedeyim yani mafoldumben :gitme:

ay porticim inşallah biran önce gider oda bak benimki gitmeden oldu...seninde öyle olur belki..dualarım seninle tatlım ve tüm arkadaşlarla...
ya bende oğlum diye seviyorum sonrada ya değilse diyorum keşke tahmin yuapmasyadı daha iyi olcaktı valla..sağlıkla gelsinde hiç önemli değil zaten..ama merak işte:))

Doktor da senin gibi düşünüyor.Böyle de olabilir diyor.Hayırlısı olsun.
Demek sen oğlan istiyorsun :))
O zaman Allah gönlüne göre versin cnm.
ılk çocuk zaten,sağlıkla gelsin yeter

tahminde erkek dedi ya ondan oğlum diye seviyorum...benim için cinsiyet ayrımı yok yanii...valla zaten zor bulmuşum sağlıklı olması en önemlisi..

porti üzülme yalnız değilsin ben de 1 ay beklemedeyim senağlama ben de de kistler duruyor doktor yasmin verdi klava: bir de glucofen... mahvetti beni bu ilaçlar mide bulantısından ölüyorum..

Selam kızlar, kimse yok galiba bu saatte.Zaten sitede bozuktu bi ara. Bi kaç gündür böyle bi gidiyo site bi daha düzelmiyo. Çok sıkıcı. boshayallersmile kafamçokkarıştı

kızlar çok mutluyum hamileyim :CüvCüv: şaka gibi hala inanamıyorum meleğim geliyor inş. hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder Allah darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:

tebrikler kardlencimalkisalkisalkisalkisalkisalkis inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirir hayırlısıyla kucağınada alırsın..

aman canım neyse bi tane kalmış ama onunlada bizim yaramaz gelir belkide belli olmaz
üzülme canım takma kafana gerçi biz artık aştık çoğu şeyi eskisi gibi kafa yormuyoruz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…