- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.561
kızlar çok mutluyum hamileyim :CüvCüv: şaka gibi hala inanamıyorum meleğim geliyorinş. hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder Allah darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:
selam porticim nasılsın canım,bizde iyiyiz büyümeye devam ediyoruz:))) bizim cinsiyetide yazmışsın,ama daha net değil merakla randevu gününü bekliyorum iki hafta sonra ...sanki erkek gibi ama yanılma payım çok yüksek dedi bakalım nolucak:))
selam canım.iyi olmana sevindim.Olsun biz erkek diyelim ilk tahmine göre,kız çıkarsa da şansımıza hihoyyyt alkisalkisalkis
Bu arada ben pek iyi değilim.
doktora gittim.Kistlerin bir çoğu gitmiş adetle ama 1 tane kalmış,o da küçülmüş biraz ama gitmemiş.Tekrar başka bir ilaç verdi onu da eritmek için.Doğum kontrol özelliği yok yine korumuyor doktor bu da gidince bir dahaki ay klomene başlıyoruz yine dedi.
1 ay daha beklemedeyim yani mafoldumben :gitme:
kızlar çok mutluyum hamileyim :CüvCüv: şaka gibi hala inanamıyorum meleğim geliyorinş. hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder Allah darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:
selam canım.iyi olmana sevindim.Olsun biz erkek diyelim ilk tahmine göre,kız çıkarsa da şansımıza hihoyyyt alkisalkisalkis
Bu arada ben pek iyi değilim.
doktora gittim.Kistlerin bir çoğu gitmiş adetle ama 1 tane kalmış,o da küçülmüş biraz ama gitmemiş.Tekrar başka bir ilaç verdi onu da eritmek için.Doğum kontrol özelliği yok yine korumuyor doktor bu da gidince bir dahaki ay klomene başlıyoruz yine dedi.
1 ay daha beklemedeyim yani mafoldumben :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?