Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay ne yapsam bilmiyorum ki aysencim şimdi yapmak istediğim şey kendimi yüksek bi yerden denize atmak

Berrakcım sen nasılsın cnm?

Selam naz,hoşgeldin gı nerdesin sen hiç gelmiyon buraya hı klava:

İyiyim canım. evde yalnız yalnız oturuyorum. Bi kaç gündür kardeşimle arkadaşım bendeydi.bi güzel temizlik yaptılar. Ev mis gibi oldu . kaydirigubbakcemile3 :roflol:

ay ne yapsam bilmiyorum ki aysencim şimdi yapmak istediğim şey kendimi yüksek bi yerden denize atmak

Berrakcım sen nasılsın cnm?

Selam naz,hoşgeldin gı nerdesin sen hiç gelmiyon buraya hı klava:

ayyy delüü karuu anlaşıldı senin bugün çalışmaya değil dinlenmeye ihtiyacın var izinli günün ne zaman canımcım

heytttt sopa geliyo nazz kafanı eğ şakkıdı

Yok kız kasıklarım aĞrıyo popom Çok aĞrıyo bacaklarım tutmuyo resmen ÜŞÜttÜm mÜ ne yaptım bılmıyom vuruk gıbı aĞrıyo

ıyiyim canım. evde yalnız yalnız oturuyorum. Bi kaç gündür kardeşimle arkadaşım bendeydi.bi güzel temizlik yaptılar. Ev mis gibi oldu . kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Ah yalnız kuşum birinizden biri yakın olaydı olumunekankayizsmile

Doğuma pek bişey kalmamış,çoğu gitti azı kaldı,hayırlısıyla gelsin prensesin o sana arkadaş olur

Son düzenleme:
Bebekle, kistle ilgili değil,Onlara alıştım.
Canım çalışmak istemiyor bugün ama mecburiyetler insanın elini kolunu bağlıyor.
Evde olaydım da kek yapaydım ahh ahhh

ohh ohhh biraz oynakmı olcak nedir bizim fıstık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ee yarı yolu tamamladınız hadi az kaldı gülceğizini görmeye

Evet valla, bi anda bitti yarısı. Ama öbür yarısı daha uzun sürücekmiş gibi geliyo. kaydirigubbakcemile3

Ah yalnız kuşum birinizden biri yakın olaydı olumunekankayizsmile

Doğuma pek bişey kalmamış,çoğu gitti azı kaldı,hayırlısıyla gelsin prensesin o sana arkadaş olur

evet canım , öyle valla. Hiç olmazsa evde oyalanabileceğim birisi olcak.Yoksa böyle yalnızken zaman geçmiyo. Yakın olsak görüşürdük bol bol valla.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…