Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Canim haklisin galiba...hihoyyyt

selam kızlar günaydın...bebişkom canım bendede akıntı yok ve yaptığım ilk testte silik ikinci çizgi gördüm ve bi kaç saat içinde kan verdim ve bebişim netleşti..bence en kesin olan kan testi..valla ben dayanamayıp gecenin bi vakti yaptırmıştım:))) hayırlısı olsun canım bu arada...sağlıkla gelsin inaşalllah...

selam kıslar nasılsınız bakalım

bebişkom hayırlı olsun canımcım sağlıkla gelsin bebişin

durun kizlar ümitlenip hayal kirikligina ugramak istemiyorum. Yarin ins.alabilirim tebriklerinizi kaydirigubbakcemile3
Ama yinede cok sagolun.

ayyyy inşallah cnm .... kaydirigubbakcemile5

merhaba ben aranıza yeni katıldım.ama sizi ta eylül ayından beri takip ediyorum.sohbetleriniz çok hoş benide aranıza alırsanız çok sevinirim.benimde 8 yaşında 1kızım var 28 yaşındayım ve ikinciyi istiyorum.bir buçuk senedir korunmuyoruz 6 aydırda klomen ve serophene kullandım ama bir faydasını görmedim.şimdi adetimi bekliyorum.rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar yaşatır bana anneliği.hepimize inşallah...

Selam kızlarrrrr a.s. .Nasılsınız bakalım? Sleepy'cim sizin başlıktan şikayetçi olanlar var .klava: :roflol: Selam veriyolarmış, kimse almıyomuş,sorulara da cevap vermiyomuşsunuz. :roflol:

Hoşgeldin canım, gel gel biz herkesi alıyoruz aramıza .Sonradan kaybolma ama. :roflol:

teşekkür ederim cnm. kaybolmam cnm merak etme çünkü burdaki arkadaşları eylülden beri takip ediyorum kim hamile kim değildiye.bir çoğu hamile kaldı inşallah darısı geride kalanların ve benim başıma:Saruboceq:

hoşgeldin canım aramıza inşlhh daha fazla bekletmedne gelir ikinci meleğinde Şeniz

inşallah doktor adet olunca gel iğne tedavisine geçeriz dedi.bende kararsızım biraz ara vermek istiyorum.ben korunmayı bırakınca kardeşim ve eltimde bıraktı.onlar hamile kaldı ve doğurdular bile ikinciyi.hem seviniyorum onların adına bu yollardan geçmedikleri için hemde bi burukluk yaşıyorum ister istemez.tedavi sürecinde insan aklından atamıyo.bende biraz ara verip rahatlamak istiyorum.

herşey neysede kızım çok istiyo.ilaçlarda birazilo aldım.göbeğim çıktı diyorum.bana keşke kilodan değilde hamilelikten çıksa diyor.belki vardır senin haberin yoktur diyor daha neler neler.rabbim hayırlısını versin

İnşallah sende en kısa sürede hamile kalırsın canım . :1hug: İlk doğumunu normal mi yapmıştın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…