- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.921
Bebişkoom,ben şart olduğunu düşünmüyorum canım herkesin bünyesi varklı,sen zaten test yaptın ve silik çizgiyi gördün akıntı falan takılma bunlara,içini ferah tut,huzurlu ol,stresin sıkıntının hormonları etkileyebildiğini asla aklından çıkarma.Ben senin yerinde olsam hiç korkmam aksine sevinçten ağzım kulaklarıma varırdı heralde.Olduğuna inan ve vucudunun bebeği sahiplenmesine izin ver
Tancredi günaydın,hoşgeldin cnm
Nasılsın?
selam kızlar günaydın...bebişkom canım bendede akıntı yok ve yaptığım ilk testte silik ikinci çizgi gördüm ve bi kaç saat içinde kan verdim ve bebişim netleşti..bence en kesin olan kan testi..valla ben dayanamayıp gecenin bi vakti yaptırmıştım:))) hayırlısı olsun canım bu arada...sağlıkla gelsin inaşalllah...
selam kıslar nasılsınız bakalım
bebişkom hayırlı olsun canımcım sağlıkla gelsin bebişin
Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan bayanssulusmile zemuszemus
Berrak, skorpi bi hoşsunuz valla kızlar :)) Gece kuşları sizi kaydirigubbakcemile3
Skorpicim bu arada nasılsın,hiiiç görüşemiyoruz fisfisfis
d_kupcu yeni görevin hayırlı olsun cnm alkisalkisalkis İnşallah bundan sonraki değişiklikte müdür koltuğuna oturursun aklinialirimsmile
merhaba ben aranıza yeni katıldım.ama sizi ta eylül ayından beri takip ediyorum.sohbetleriniz çok hoş benide aranıza alırsanız çok sevinirim.benimde 8 yaşında 1kızım var 28 yaşındayım ve ikinciyi istiyorum.bir buçuk senedir korunmuyoruz 6 aydırda klomen ve serophene kullandım ama bir faydasını görmedim.şimdi adetimi bekliyorum.rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar yaşatır bana anneliği.hepimize inşallah...
teşekkür ederim cnm. kaybolmam cnm merak etme çünkü burdaki arkadaşları eylülden beri takip ediyorum kim hamile kim değildiye.bir çoğu hamile kaldı inşallah darısı geride kalanların ve benim başıma:Saruboceq:
merhaba ben aranıza yeni katıldım.ama sizi ta eylül ayından beri takip ediyorum.sohbetleriniz çok hoş benide aranıza alırsanız çok sevinirim.benimde 8 yaşında 1kızım var 28 yaşındayım ve ikinciyi istiyorum.bir buçuk senedir korunmuyoruz 6 aydırda klomen ve serophene kullandım ama bir faydasını görmedim.şimdi adetimi bekliyorum.rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar yaşatır bana anneliği.hepimize inşallah...
hoşgeldin canım aramıza inşlhh daha fazla bekletmedne gelir ikinci meleğinde Şeniz
herşey neysede kızım çok istiyo.ilaçlarda birazilo aldım.göbeğim çıktı diyorum.bana keşke kilodan değilde hamilelikten çıksa diyor.belki vardır senin haberin yoktur diyor daha neler neler.rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?