Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay kızlar bugün işler yoğundu hiç giremedim kkya çıkmadan bir bakayım bi haber var mı diye.. 2 hamiş haberini görünce çok sevindim yaw teolog ve bebişkom tebrik ederim hihoyyyt sizi darısı bizim başımıza

Günaydınnnn herkeze...

Evet yeni işime yani yeni bölümüme başladım. Artık Personel Sorumlusuyummm bilmiyorumkismile
valla çok zor ... alışmam ve işleri yoluna koymam gerekiyor.
O yüzden fazla aranızda bulunamıyoruum...
Rgl dönemim bitti ve çalışmalara devammmm :lepi:
21 Nisan ' a kadar devammmm...
Ara ara uğramaya çalışacağım..
Hepinizi öptümmm fıstıklarrrrr Şeniz

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan bayanssulusmile zemuszemus

Berrak, skorpi bi hoşsunuz valla kızlar :)) Gece kuşları sizi kaydirigubbakcemile3

Skorpicim bu arada nasılsın,hiiiç görüşemiyoruz fisfisfis

d_kupcu yeni görevin hayırlı olsun cnm alkisalkisalkis İnşallah bundan sonraki değişiklikte müdür koltuğuna oturursun aklinialirimsmile

Kizlar hamilelik de ilk basta akinti sartmidir???
Ben bugün tekrar yapmadim test yarin yapcam.
Ama bende hic akinti yok sayilir akannehir

bebişkom sen bugün yine test yapsana canım belki daha net çıkar çizgi..
skorpion ve berrak gerçekten çok güldüm size özellikle berrak sabahın köründe mesaj atan ilk üye olarak tarihe geçebilirsin kaydirigubbakcemile3
dküpü yeni işin hayırlı olsun aslında benim de geçmek istediğim departman ama sonra pişman olmaktan da çok korkuyorum açıkçası personelci olunca çalışanların dertelri hiç bitmiyo çünkü yemek arasında bile sıkıştırabiliyorlar sorularla lmaz:

Bugün zaten yapma imkanim yok tatlim suan isdeyim aksamdan isim var yani yine yarin sabah. Zaten daha kesin olur ozaman. Ama korkuyorum eyvahedigeldismile

seni ümitlendirmek istemem ama silik de olsa çıktığı için bence hamilesin sen vereliniortak yarın testi yapar yapmaz haber ver bize ben de merak ediyorum..

Bebişkoom,ben şart olduğunu düşünmüyorum canım herkesin bünyesi varklı,sen zaten test yaptın ve silik çizgiyi gördün akıntı falan takılma bunlara,içini ferah tut,huzurlu ol,stresin sıkıntının hormonları etkileyebildiğini asla aklından çıkarma.Ben senin yerinde olsam hiç korkmam aksine sevinçten ağzım kulaklarıma varırdı heralde.Olduğuna inan ve vucudunun bebeği sahiplenmesine izin ver

Tancredi günaydın,hoşgeldin cnm
Nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…