- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.981
Olabilir ezberi kuvvetli demek ki kaydirigubbakcemile3
gı ben fırında makarna dedim ne dolması :))
slm canlar sizi çok özledim ama ben çalışmaya başladım ve baya uzun süreli 9-9 çalışıorum eve gelincede giremiyorum artık çünkü netimizi kapattık şimdide hbr veremedim birtütlü hemen girip yazayım dedim açamıorum neti çünkü ortak kullanılan bilg bi mağazada kasada ve ön muhasebe işlemlerini yapıorum onun için giremiyorum ama aklım sizdeee beni unutmayın yinede arada girmeye çalışırım umarım yeniyim die fazla zorlamak istemiyorum bakalım tabi ne kadar dayanıcam çok uzun süre çünkü saatler neyse sizi çok seviyorum ve öpüyorum görüşürüz
hamilelikte olduğunu biliyorum ama yumurtlama döneminde ateş basması olacağını sanmıyorum en azından ben hiç yaşamadım :))serophene kullandım ondan olabilirmi acaba?
bn karıştırmışım ya ayşenin yazdığı msj ı sen yazdın sanmışım kusura bakmayın ikiniz de sorun değil ki
önce bşirinize gider dolma yerim
sonra fırında makarna yerim
ardından birinizde tatlı yaparcokacimcoook
slm canlar sizi çok özledim ama ben çalışmaya başladım ve baya uzun süreli 9-9 çalışıorum eve gelincede giremiyorum artık çünkü netimizi kapattık şimdide hbr veremedim birtütlü hemen girip yazayım dedim açamıorum neti çünkü ortak kullanılan bilg bi mağazada kasada ve ön muhasebe işlemlerini yapıorum onun için giremiyorum ama aklım sizdeee beni unutmayın yinede arada girmeye çalışırım umarım yeniyim die fazla zorlamak istemiyorum bakalım tabi ne kadar dayanıcam çok uzun süre çünkü saatler neyse sizi çok seviyorum ve öpüyorum görüşürüz
diğer aylarda klomen kullandım ateş basıyodu ama bu kadar değil.yolda falan basıyo çok fena oluyorum.doktor adet olmam için progestan verdi belkide ondandır.of of düzenli adet olsam bunlara hiç gerek kalmayacak.en son 4 martta adet oldum.pkoluymuşum.
Selam kızlar nasılsınız?nasıl gidiyo?
ok canım msnden yazdım.portim yarında çok yoğunum tüm gün duruşmadayım bana msn den yazsana girince cevap vereyim..bebişimin kontrolü ayın 17 sinde 16 sın da da burdaki doktora gidicem bakalım ne diyecek..isim konusunu eşimde bende cinsiyetten sonraya bıraktık yoksa kavga ediyoduk:)
Kızlarrrrr, nerdesinizzz ? boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?