Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

yumurtlama zamanında ateş basması yaşayan varmı aranızda.1 haftadır çok fenayım gece atletle yatıyorum.hasta olcam bu gidişle.

Olabilir ezberi kuvvetli demek ki kaydirigubbakcemile3

gı ben fırında makarna dedim ne dolması :))

bn karıştırmışım ya ayşenin yazdığı msj ı sen yazdın sanmışım kusura bakmayın ikiniz de sorun değil ki
önce bşirinize gider dolma yerim
sonra fırında makarna yerim
ardından birinizde tatlı yaparcokacimcoook

slm canlar sizi çok özledim ama ben çalışmaya başladım ve baya uzun süreli 9-9 çalışıorum eve gelincede giremiyorum artık çünkü netimizi kapattık şimdide hbr veremedim birtütlü hemen girip yazayım dedim açamıorum neti çünkü ortak kullanılan bilg bi mağazada kasada ve ön muhasebe işlemlerini yapıorum onun için giremiyorum ama aklım sizdeee beni unutmayın yinede arada girmeye çalışırım umarım yeniyim die fazla zorlamak istemiyorum bakalım tabi ne kadar dayanıcam çok uzun süre çünkü saatler neyse sizi çok seviyorum ve öpüyorum görüşürüz

merak etme cnm
bugün hep seni merak ettiler:)
girdiğin iyi oldu

serophene kullandım ondan olabilirmi acaba?
hamilelikte olduğunu biliyorum ama yumurtlama döneminde ateş basması olacağını sanmıyorum en azından ben hiç yaşamadım :))
ama dediğin ilaçtan kaynaklanabilir,içeriğinde yazıyordur belki,baktın mı cnm?
Ayrıca beklediğin tarih ne?

ni dimek cnm kusur mu olur böyle şeylerde
ama benim hiç vaktim olmadığı için sanırım hepsini aysenden yiyeceğiz :))
Kendisi çok hamarattır dolmayı da makarnayı da tatlıyı da yapar hemen

diğer aylarda klomen kullandım ateş basıyodu ama bu kadar değil.yolda falan basıyo çok fena oluyorum.doktor adet olmam için progestan verdi belkide ondandır.of of düzenli adet olsam bunlara hiç gerek kalmayacak.en son 4 martta adet oldum.pkoluymuşum.

Seni unutmak mı? lmaz: Aslaa :1hug: olumunekankayizsmile
Yeni işin hayırlı olsun canım.yorulacaksın biraz ama belki kafanda biraz dağılmış olur.
Neti kapatmanız bizim için kötü olmuş ama olsun önemli olan gönüller bir olsun :1hug:
Bizde seni seviyoruz Şeniz Kendine çok iyi bak canımcım

Klomen bende kullanmıştım ama o an kasık ağrılarından ateş falan hissetmedim,hatırlamıyorum şimdi :)

kızından önce de var mıydı pko,ona nasıl hamile kalmıştın doğal yolla mı,ilaç kullanmış mıydın?
Bir de düzensizlikler hep mi vardı?

Bence bu yolda en önemli şey biraz gamsız olmak kafaya takmamak.

Birinciyi veren Allah ikinciyide verir inş. :Saruboceq:

anaaa nerdesin die merak ettim durdum kıs
yeni işin hayırlı olsun canım
arada yaz unutma bizi opuyorumnanaktan

Madecim aslında sana danışmak istediğim bi konu var ama CADIARZU seni bi türlü yakalayamıyorum :))

Bu arada bebeğin cinsiyetini ve düşündüğünüz isimleri çok merak ediyorum.Doktor günü de gelmek bilmedi :)

portim yarında çok yoğunum tüm gün duruşmadayım bana msn den yazsana girince cevap vereyim..bebişimin kontrolü ayın 17 sinde 16 sın da da burdaki doktora gidicem bakalım ne diyecek..isim konusunu eşimde bende cinsiyetten sonraya bıraktık yoksa kavga ediyoduk:)

ok canım msnden yazdım.
duruşmada bol şans.
2hafta kalmış cinsiyete,oleeii

Kızlarrrrr, nerdesinizzz ? boshayallersmile

ahanda geldimm
Gece kuşu kaydirigubbakcemile3

skorpinin de gelmesi lazımdı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…