Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Kızlar size hiç 1 nisan şakası yapan oldu mu?

ya da aranızda yapan var mı? Malum ilk akla gelen bebek oluyor ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya da aranızda yapan var mı? Malum ilk akla gelen bebek oluyor ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oldu malesef kasım anneleri topicinde bi arkadaş kocam kızıyo giremiycem dedi bende aile meselesi deyip olayı irdelemedim karar senin kendine iyi bak yazdım ona alınmış sinir oldum ya

Öyle görüüyor canim sagol.
Sen ilk kacinci haftada gördüm keseyi?
Birde belirtilerin nelerdi`?
Bende hicbir belirti yokda ne akinti ne adet sancisi hicbisi.
sadece gögüslerimin ucu aciyo.
ben ilk doktora gittiğimde 5+1 di canım alttan baktı kese gözüktü 1 hafta sonraya tekrar çağırdı 6+1 dede kalp atışını gördük bendede tek belirti akıntı çok vardı oda idrar yollarımda bakteri varmış ondanmış o kadar gögüslerim hala acımıyo sızlamıyo 8+3 teyim bugün

oldu malesef kasım anneleri topicinde bi arkadaş kocam kızıyo giremiycem dedi bende aile meselesi deyip olayı irdelemedim karar senin kendine iyi bak yazdım ona alınmış sinir oldum ya

Hey Allahım ya durduk yere kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Öyle bi durumda ne demeni bekliyordu ki.
Gidene kal denmez

iyiyim cnmm sen nasılsınnolumunekankayizsmile

Ben yorgunum işlerden dolayı,yarın dinleneceğim inşallah.
Onun dışında herşey yolunda

yani bencede sabah yazmış kocam geldi zaten girmeme kızıyodu yakalandım artık giremiycem bende karar senin kendine iyi bak dedimm bozulduu bana ne yazayım kocanı si..r et boşver yaz mı diycem herkezin özeli kendine samimiyetim bile olmayan bi arkadaş yanii lmaz:yarın izinlimisin ohh ne güzel kocişle dinlenip gezersiniz bol boll

selam,hoşgeldin cnm,nasılsın?

İyiyim canım, sen nasılsınnn ?

aa çok güzel hem gittiğinde keseyi görme şansında yüksek olur daha bir hafta var.hemen gitmemek daha iyi aklinialirimsmile

Hoşgeldin canımmm.

Bana kimse yapmadııııı.
:sm_cool: :lepi:

aranızda rahmi ters olan var mı

Canım bildiğim bi arkadaş var ama şimdi burda değil.
Senin tersse eğer bu hamileliğe engel değil kafanda soru işaretleri olabilir bu konuda ama bununla ilgili topikler açılmıştı,ordan okuduğum kadarıyla bi sorun teşkil etmediğini biliyorum.

Benim arkadaşım da kocasına hamile olduğunu söyleyecek (normalde korunuyorlar ve arkadaşım istiyor ama kocası henüz çocuk istemiyor)
Çok merak ediyorum eşinin vereceği tepkiyi.

Daha bununları yazarken telefon çaldı eltim aradı.
Sesi nasıl kötü,çok kötü bişey oldu diyo.
Hayırdır dedim,ya napcam ben kafayı yiyorum dedi.
Hamileyim dedi(2 yaşında oğlu var)
Hadi yaa ne güzel işte dedim (ben çok istiyorum ya :)) )
Neresi güzel,aldırmayı düşünüyorum daha abinin bile haberi yok dedi.
Saçmalama ne aldırması diye ikna etmeye çalışırken
Nisan biiiiiir kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Şakalandım yani
Bu kadar olur,daha soralı kaç dk olmuştu size oldu mu diye,üstüne şakalandım kaydirigubbakcemile3

ha ha ha şom ağızlılık mı yaptın ne bize sordun sen şakalandınn :lepi:

Aslında sen buna hazırlıklı gibi duruyodun. Nasıl yedin , hayret . :roflol: :roflol: delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…