Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Herkesde ayni degil iste tatlim...
Neyse bosverelim belirtileri tadini cikartalim zemuszemus
Bende gittigimde zaten 5+2 olcam insallah.

benimde tersmiş yeni öğrendim.doktor sorun olmaz diyor,büyüklerde zorlaştırır diyor
kime inanayım bilmiyorum.bi ablanında tersmiş yaşlı bi teyze
çevirmiş o ay hamile kalmış.belkide tesadüf.

Aslında sen buna hazırlıklı gibi duruyodun. Nasıl yedin , hayret . :roflol: :roflol: delikafadulden

ay hiç sorma bide arkadaşıma şaka fikrini veren bendim eltimden yedim bi güzel :roflol:

Arkadaşımı aradım az önce ne yaptın diye.
Kocasına söylemiş,telefonda.
şok olmuş sesi kısılmış,öyle şey mi olur diye akannehir ama yemiş kaydirigubbakcemile3
eve gelene kadar sürdürcek şakayı

benimde tersmiş yeni öğrendim.doktor sorun olmaz diyor,büyüklerde zorlaştırır diyor
kime inanayım bilmiyorum.bi ablanında tersmiş yaşlı bi teyze
çevirmiş o ay hamile kalmış.belkide tesadüf.

bencede sorun olmaz,doktoruna güven.
büyükler bilse bilse bi ebeliği bilir,tersliğin zorlaştırdığını nerden bilecekler,deney mi yapmışlar,tıp mı okumuşlar :umursamaz:
Canım sakın doktor dışında kimsenin müdahale etmesine izin verme,çok yanlış hurafeler onlar.
Sende zaten adet düzensizliği var.
yazdığın ateş çizelgesine göre yumurtanda olgunlaşma olmuyor
pko da var diyorsun.
hamile kalamamayı rahim tersliğine bağlama sakın.
Herşeyden önemli olan yumurtalama yumurta oluşmazsa çatlamazsa hamilelik olmaz.
Bence önce bunun çözülmesi lazım.
Sen doktorunu dinle,başka şeylere kulak asma

sağol canım içimi ferahlattın.ama benim anlayamadığım şu bu ilaçlar pkolularda yumurtanın fazla büyümesine bile sebep olurken bende niye hiç 14mm yi geçmedi.iğne tedavisinde gelişirmi acaba.
kendimi bu tedaviye hiç hazır hissetmiyorum ama bakalım.belki biraz ara veririm.belkide o arada hamile kalırım inşallah.

sezen tatlım dua ette adet olmuyayayım bu ay allahımın izniyle bebiş gelsin hayırlı sağlıklı bi bebiş

en fazla 38 günde oldum canım ya poffffffffff vallahi çok stres yaptım bu ay hani hep olmuyacak dedim ama şincikte telaş yapıyorum

gı biz senle daha geçen konuşmadık mı :))

nie böle stres yapıyon bacım?
Son günler gelince tamam haklısın nasıl olsa olan oldu acaba var mı yok mu diye hepimiz merak ediyoruz.
Ben stresin sebep olacağı başka hastalıklardan korktuğum için hep bunu en aza indirgemenizi istiyorum. olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Önemli olan önce tedaviye inanmak.
Sen kendini hazır hissetmiyorsan hiç başlama derim.
Hazır hisssettiğinde ,inandığında başla.
Belki biraz dinlenmek iyi gelir,belki de bu bi zaman kaybı olur...
Kimbilir buna doktorunla karar vermeniz lazım.
Çünkü zorlu ve uzun bi süreçteyiz.
1 ayda her türlü tedaviyi uygulayamıyoruz malesef ve aylar ayları kovalıyor...
Doktorundan memnun değilsen,kafanda soru işaretleri varsa,bi araştırma yapıp yeni doktor bulabilirsin..
ama sakın moralini bozup karamsarlığa kapılma

Herşeyin hayırlısı olsun cnm opuyorumnanaktan

heee kız bende ondan korkuyodum ama bu ay yumurtladım ben o aralar işin keyfiydi ya 2-3 defa geldi o beyaz uzayan akıntı ama tuttumu tutmadımı bilmem

bencede stres en büyük etken
3 yıl kadar önce bu stres yüzünden midemde yara oluştu
zor bir tedavi süreci geçirdim
o yüzden şimdi herşeyi kafaya takmamaya çalışıyorum
ama ne kadar başarabiliyorum bilmem.
hergün ya sabır çekiyorum ve bana çok faydası olduğuna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…