- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.041
ben ilk doktora gittiğimde 5+1 di canım alttan baktı kese gözüktü 1 hafta sonraya tekrar çağırdı 6+1 dede kalp atışını gördük bendede tek belirti akıntı çok vardı oda idrar yollarımda bakteri varmış ondanmış o kadar gögüslerim hala acımıyo sızlamıyo 8+3 teyim bugün
Aslında sen buna hazırlıklı gibi duruyodun. Nasıl yedin , hayret . :roflol: :roflol: delikafadulden
benimde tersmiş yeni öğrendim.doktor sorun olmaz diyor,büyüklerde zorlaştırır diyor
kime inanayım bilmiyorum.bi ablanında tersmiş yaşlı bi teyze
çevirmiş o ay hamile kalmış.belkide tesadüf.
geçmiş olsun cnm.
ay hadi inşallah sende sevindirirsin.32.gün olmuş maşallah
en fazla kaç günde oldun şimdiye kadar?
en fazla 38 günde oldum canım ya poffffffffff vallahi çok stres yaptım bu ay hani hep olmuyacak dedim ama şincikte telaş yapıyorum
sağol canım içimi ferahlattın.ama benim anlayamadığım şu bu ilaçlar pkolularda yumurtanın fazla büyümesine bile sebep olurken bende niye hiç 14mm yi geçmedi.iğne tedavisinde gelişirmi acaba.
kendimi bu tedaviye hiç hazır hissetmiyorum ama bakalım.belki biraz ara veririm.belkide o arada hamile kalırım inşallah.
heee kız bende ondan korkuyodum ama bu ay yumurtladım ben o aralar işin keyfiydi ya 2-3 defa geldi o beyaz uzayan akıntı ama tuttumu tutmadımı bilmem
İnşallah tutmuştur canım. :Saruboceq:
İnşallah tutmuştur canımmmm . :Saruboceq: kaydirigubbakcemile2
selam kızlar nasılsınız???
a.s.
inş.canım ya
inş.inş.dua edin bu ay
inş. Allah sanada bu duyguyu tattırsın.
göbişin şişer toton büyür , top gibi gezersin inşaallaaaha.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?