Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portakal cım ... heralde
acıkcası ben de istiyorm şöle püfür püfür yazlık elbiselerimi giysem kocişle şöle 3 yada 4 gün .... bir fethetsek
biliyorsun ben ... geliniyim

Başta okumuştum ama işteyim gelen giden oldu yazamadım kusura bakma cnm.
Yalnız burası pek püfür püfür olmuyor yazın ben sana diiim kaydirigubbakcemile3
Bunaltcı bi sıcak,yapış yapışş :))
Gelin buyurun canım

Teolog lÜtfen yer belİrtmeyelİm kuŞum
alkisalkisalkis harikasın :))

tmm mirage cim
ama merak ettim neden ki

Canım iş yerimle alakalı bi durum
Burda (iş yerimde)çok çakal varda,özel hayatımız ortada hep bu bebek derdine :kedi:
Benim olduğumu tahmin edebilirler :kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sıkıntımın bi nedeni yok canım.günlerdir yoğun iş temposu olabilir.yarın izin yapınca geçer belki :))

yüzmeyi bende çook severim,gel beraber yüzelim

BÜlee İŞte kuŞum baŞka nİdenİ yok

valla harikasınız kızlar ortaya esprili bi konuşma çıkmış :))

Bu arada yarım saattir yazmaya çalışıyorum ama hep bişi çıktı kalkmak zorunda kaldım pc başından.Nihayet şimdi tamamlayabildim bayanssulusmile

porti cim evde otursan yine aynı hem daha cok sıkılırsın
hem dua et cnm ne güzel işin var
sen havaların ısınmasını bekle dediğin gibi denize atarsın kendini

evde oturanlarda sıkılıyor,çalışanlarda.en güzeli hep öğrenci olmakmış onu anladım.
ünw de eveleneceksin ama hep okuyacaksın eşinle :))

ahh ahh dedğin gibi olsa gecen eşimle üni ye kampüse gittik yaklaşık iki saat kadar arabada onu bekledim ama ben hep öğrencileri seyrettim Allah ım hepsi cıvıl cıvıl ya düşündüm bizde öyleydik şimdi ondan eser yok
sonra dedim üni bitince sorumluluklar başlayınca ekmek elden su gölden devri bitince onlar da aynı olacaklar
kısacası kendimi rahatlattım:)

Bugün bi ağız tatıyla takılamadım şu kk da,gir çık ,gir çık başım döndü kafamçokkarıştı

Ekmek elden su gölden misali ohh ne güzelmiş öğrencilik yaa olumunekankayizsmile

O zamanda bitse de kurtulsam diyor insan.

ayy değil mi hele son dönem artık hergün dua ediyoruz Allah ım bitirelim bir anönce
ben çok özledim üni yılları hayatımın en güzel yılları
eşimi de o zaman taıdım zaten
sen bugün nden gir çık yaptın kiçok mu yoğundun

iş yoğun,gelen giden oldu hep üstlerden.

bi ara eşim geldi onunlaydım

yemekti,telefondu hiç durmadım yerimde

sanırım şimdi de çıkmam gerekecek :gitme:

gelirim daha sonra

valla porticim ben senin rahatsız olduğun şey yüzünden yaptım diğer arkidiş kızmamıştır inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla porticim ben senin rahatsız olduğun şey yüzünden yaptım diğer arkidiş kızmamıştır inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mirage cim beni kastettyisen inan kızmadım sadece merak ettim elbette gizlemek saklamak istediğiniz şeyler olacaktır acıklama zorunluluğunda bile değilsiniz :)

selam porti iyiyim canim yaa. ben bir gece vakit buluyorum o saattede siz yoksunuz( o yüzden görüsemiyoruz.öptüm sekeropuyorumnanaktan

selam aramiza hosgeldinvereliniortak.insallah sende en yakin zamanda hamileler kervanina katilirsin

Günaydın millet.. Hepinizi tek tek tek öpüyorum...Şeniz
Ayyy giremiyorum aranızda olamıyorum çok canım sıkılıyooorrr
ama şu işleri yoluna koyayım geleceğim anacığımmm
beni bekleyinnnnnn....
Bu arada 2-7 arası benim yumurtlama takvimim....
Hafta sonu fulll çalışmam lazım :jeyyar:

ayyyyyyy görüşürükkkkk....:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…