- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.101
portakal cım ... heralde
acıkcası ben de istiyorm şöle püfür püfür yazlık elbiselerimi giysem kocişle şöle 3 yada 4 gün .... bir fethetsek
biliyorsun ben ... geliniyim
alkisalkisalkis harikasın :))Teolog lÜtfen yer belİrtmeyelİm kuŞum
tmm mirage cim
ama merak ettim neden ki
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Neden kız ?
Ben de atıcam denize , havalar ısınsında . Yüzmeyi çooooook seviyorum.kaydirigubbakcemile3
Noktaları dolduramadım ben .bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı CADIARZU bilmiyorumkismile
NEden yer belirtmiyo,onu da anlamadım.Bİri bana açıklama yapsın. bilmiyorumkismile
BÜlee İŞte kuŞum baŞka nİdenİ yok
2 günlük keyif yaparım ama hafta sonu çalışmaya devam canım :))
benim çilem bitmezz :)
porti cim evde otursan yine aynı hem daha cok sıkılırsın
hem dua et cnm ne güzel işin var
sen havaların ısınmasını bekle dediğin gibi denize atarsın kendini
Bugün bi ağız tatıyla takılamadım şu kk da,gir çık ,gir çık başım döndü kafamçokkarıştı
Ekmek elden su gölden misali ohh ne güzelmiş öğrencilik yaa olumunekankayizsmile
O zamanda bitse de kurtulsam diyor insan.
ayy değil mi hele son dönem artık hergün dua ediyoruz Allah ım bitirelim bir anönce
ben çok özledim üni yılları hayatımın en güzel yılları
eşimi de o zaman taıdım zaten
sen bugün nden gir çık yaptın kiçok mu yoğundun
Başta okumuştum ama işteyim gelen giden oldu yazamadım kusura bakma cnm.
Yalnız burası pek püfür püfür olmuyor yazın ben sana diiim kaydirigubbakcemile3
Bunaltcı bi sıcak,yapış yapışş :))
Gelin buyurun canım
alkisalkisalkis harikasın :))
Canım iş yerimle alakalı bi durum
Burda (iş yerimde)çok çakal varda,özel hayatımız ortada hep bu bebek derdine :kedi:
Benim olduğumu tahmin edebilirler :kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sıkıntımın bi nedeni yok canım.günlerdir yoğun iş temposu olabilir.yarın izin yapınca geçer belki :))
yüzmeyi bende çook severim,gel beraber yüzelim
valla harikasınız kızlar ortaya esprili bi konuşma çıkmış :))
Bu arada yarım saattir yazmaya çalışıyorum ama hep bişi çıktı kalkmak zorunda kaldım pc başından.Nihayet şimdi tamamlayabildim bayanssulusmile
valla porticim ben senin rahatsız olduğun şey yüzünden yaptım diğer arkidiş kızmamıştır inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan bayanssulusmile zemuszemus
Berrak, skorpi bi hoşsunuz valla kızlar :)) Gece kuşları sizi kaydirigubbakcemile3
Skorpicim bu arada nasılsın,hiiiç görüşemiyoruz fisfisfis
d_kupcu yeni görevin hayırlı olsun cnm alkisalkisalkis İnşallah bundan sonraki değişiklikte müdür koltuğuna oturursun aklinialirimsmile
merhaba ben aranıza yeni katıldım.ama sizi ta eylül ayından beri takip ediyorum.sohbetleriniz çok hoş benide aranıza alırsanız çok sevinirim.benimde 8 yaşında 1kızım var 28 yaşındayım ve ikinciyi istiyorum.bir buçuk senedir korunmuyoruz 6 aydırda klomen ve serophene kullandım ama bir faydasını görmedim.şimdi adetimi bekliyorum.rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar yaşatır bana anneliği.hepimize inşallah...
selam aramiza hosgeldinvereliniortak.insallah sende en yakin zamanda hamileler kervanina katilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?