Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

sende ne sorun varda tedavi oluyosun
bende pko varmış
CANIM BEN 3BUCUK YIL OLDU EVLENELİ 2 SENEDİR DÜŞÜNÜYOZ OLMAYINCA DOKTORA GİTTİKEŞİMİN SPERM SAYISI İYİ AMA HAREKETLERİ BİRAZ ZAYIFMIS
BENİMDE TROİDİM COK YUKSEK CIKTI.HAŞİMATO TROİDİ DİYOLAR.CIKTI
Bİ KAÇ AY SADECE ONUN İÇİN İLAÇ KULLANDIM..COCUK İÇİN BİŞE YAPMADIK..ONU DÜŞÜRDÜK.İŞTE 3 AYDIR GİDİYORUM TEKRAR DOKTORUMA..BU AYDA KLOMEN+CATLATMA İGNESİ OLDUM BAKALIM ASLINDA GÜNÜM YARIN AMA BEN DAHA ÖNCEKİ KLOMEN KULLANDIGIMDA REGLİM 3 GÜN GECİKMİŞLTİ ZANNEDERSEM KLOMEN YAPMIS...HİÇ SASMADIGI İÇİN REGLİM(YANİ BUGUN BEKLİYOSAM BUGUN KESİN OLURUM YANİ O DERECE AMA SABAH AMA AKSAM O GÜN KESİN OLURUM)BAKALIM ŞİMDİ ASLINDA 3 NİSANDA GÜNÜM AMA HERALDE HASTALANICAM::sinifsinif: CÜNKÜ KARNIM AGRIYO BİRAZ SANKİ BELİM BUZ GİBİ...BÖLE ,İŞTE CANIM

benim eşime hiç test yapılmadı.bilmiyorum onda bi sorun varmı.banada bidoktor pko vardiyo diğeri yok diyor.bende 9 yıl önce guatr ameliyatı oldum şimdi tiroit hormonu alıyorum
tahlillerim normal çıkıyo.zaten kızımada ameliyattan sonraki ay hamile kalmıştım.bi doktorda bana düzensizliğinin tek sebebi stres demişti.nasıl rahatlasak acabafisfisfis

huuuu kimsecikler yokmu..arkadaslar karnımın içinde bi acı var anlayamadım.gündüz agrıyodu,şimdide içinde sadece biyer var acıyo :çok üzgünüm:

selam kıslar nasılsınız bakalım?????
bugün giremedim çok gezdim galiba kaydirigubbakcemile3

berrakcım ben burdayım bacım
gece kuşları hadi dökülün bakalım kaydirigubbakcemile3

daha önceki ay hiç ölçmüşmüydün canım ateşini.kac günün kaldı regline?MESEL ADÜN NASILDI ÖLÇÜMÜN?ÖNCEKİ GÜN NASILDI?İNŞALLAH DÜŞMEZ ATEŞİN BÖLE GİDER YADA ARTAR :)

canım en pek takip etmedim ama adet zamanlarımda 36.2 oluyo onu biliyorum bu sabah 7.30 ta ölçtüm 36.7 çıktı

sen napıyosun porti iştemisin benim bugün açıköğretim sınavlarım vardıçöz çöz bitmediguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…