• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

yok kuşum yani adetle atılan bi kistmiş korkma dedi ama bi ihtimal atılmazsa bidahaki ay başlıyacaklarmış klomene klomende yumurta uyarıcı hap kuşum niş.bu ay gelir bebişim allahtan kist yapmadım 5-6 cmlik oluyodu gerçekten şitres yapmayınca olmuyo demek bu ay gergin değildim çok şükür

yok kuşum yani adetle atılan bi kistmiş korkma dedi ama bi ihtimal atılmazsa bidahaki ay başlıyacaklarmış klomene klomende yumurta uyarıcı hap kuşum niş.bu ay gelir bebişim allahtan kist yapmadım 5-6 cmlik oluyodu gerçekten şitres yapmayınca olmuyo demek bu ay gergin değildim çok şükür

Amin canım , inşallahhh.:Saruboceq: Güzel haberler bekliyorum hepinizden. opuyorumnanaktan Portakalı göremedim bugün , gelmedi hiç galiba.

İyi geceler Kızlar mirmirmirmir

Berrakcım bugün gelemedim,izinliydim ilk defa sabah uyanıp tekrar uyuyarak mirmirmirmir 13:45 e kadar uyudum 1yıldır hiç böyle uyuyamamıştım, opuyorumnanaktan
ay çok keyifliydi.Uyandıktan bir kaç saat sonrada dışarıya çıktık,gezdik kocişle zemuszemus akşamda misafir kabul ediim didim,gelemedim

miragecim seninle aynı sayılırız canım ikimizde çok şükür kistten kurtulduk hadi bakalım sağlıkla gelsin bebişler artık.

Bu arada ayten de gelmemiş sanırım hiç onu da merak ediyorum,naptı acaba?
Zorum da gelmemiş ama onun işleri vardı,o izinli :))

Skorpicim gel bak bu akşam benim uykum yok,sohbet edelim bol bol :) aysen memlekete gitti cnm 1 hafta yok,geldiğinde 2kişi gelir inşallah :CüvCüv:

Kızlar merhabaaaaa

Güzel haberlerle gelmedim.Salı günü reng oldum.Biraz üzüldüm ama ilginçtir bir anda cocuk olayının kötü yönlerini aklıma geldi.Garip bir şekilde hastalandıgıma bile üzülmedim.Allah işte.Araya bişeyler soktu ve ben oturupta ağlamadım bile..hatta güzel tarafları falan aklıma geldi..Ohh tatil planı yapıpta cocugu nereye bırakacagım diyen arkadaşlara bile bol bol güldüm.Benim tuzum kuru kızlar bakın derdinize bile deme cesaretinde bulundum.Garip biri oldum yaa.Ama tabiki cocuk özlemim bitmiş değil.Her zaman ki gibi çalışmalara devam.Moralim iyi...Allah hepimize hayırlısıyla birlikte versin.
Daha önceleri yazdıklarınızı okuyamadım.Yemekten sonra okuyup havadisleride öğrenecegim..

Selam kızlar

aytencim senden çok ümitliydik ama nasip değilmiş bu ay ,hayırlısı olsun,moralini bozmaman kendi kendini motive edebilmen çok güzel.Vazgeçmek yok çalışmalara devam cnm.
2.cuma 7yasini yaptım bugün ve hepiniz için de tek tek isimlerinizi sayarak dua ettim.

Miragecim saraçoğlu bugün seda sayandaydı.İncir ve havucu anlattı yine.
İkisini ayrı ayrı kaynatmak gerekiyormuş.
incir 15dk,havuç 20 dk kaynatılmalıymış.
Günde bir kez yapılıp ikiye bölünerek de bir seferde de içilebiliyormuş.
Dolapta 2 gün saklanabilirmiş.
Kürü 25 gün yapmak gerekiyormuş.
Ayrıca annelerde de sütü arttırıyormuş incir ve havuç kürü kızlar bilmeyenler ya da izlememiş olanlar varsa paylaşayım dedim.

skorpicim valla bilsem gelirdim kapattıktan sonra uyuyayım dedim belki iki saat uyuyamadım ama o saatte de yapacak bişey yok ki insanın canı sıkılıyor

portim bu dediğin ilaç gibi geldi kuşum böyle olduğunu bilmiyodum bu ay yapıcaktım tatlım çok saolllopuyorumnanaktan

Ben çıkmam lazım aytencim sen geçmişi okuyorsun galiba,öpüyorum seni

zorum akşam 6dan sonra burdayım ;)

Canım müşlterilerle ilgileniyordum...Yasin okudum sizin de adınızı söyledim dediğinde içimden bişeyler koptu gitti.Senden allah razı olsun.Hiç görmediğin insanlar için bile dua ediyorsun.Allah hepimizin dualarını en yakın zamanda kabul etsin inşallah.Duan içinde çok teşekkür ederim.Sonra görüşürüz canım.

merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.benim moralim çok bozuk 20 mayısta düşük yaptım porti beni sil listeden herşeyin hayırlısı nasip değilmiş allah herkesin gönlüne göre versin.........

merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.benim moralim çok bozuk 20 mayısta düşük yaptım porti beni sil listeden herşeyin hayırlısı nasip değilmiş allah herkesin gönlüne göre versin.........

canım çok üzüldüm herşey Allah'tan üzülme demek anlamsız...
geçmiş olsun arkadaşım :teselli:

Kızlar merhabaaaaa

Güzel haberlerle gelmedim.Salı günü reng oldum.Biraz üzüldüm ama ilginçtir bir anda cocuk olayının kötü yönlerini aklıma geldi.Garip bir şekilde hastalandıgıma bile üzülmedim.Allah işte.Araya bişeyler soktu ve ben oturupta ağlamadım bile..hatta güzel tarafları falan aklıma geldi..Ohh tatil planı yapıpta cocugu nereye bırakacagım diyen arkadaşlara bile bol bol güldüm.Benim tuzum kuru kızlar bakın derdinize bile deme cesaretinde bulundum.Garip biri oldum yaa.Ama tabiki cocuk özlemim bitmiş değil.Her zaman ki gibi çalışmalara devam.Moralim iyi...Allah hepimize hayırlısıyla birlikte versin.
Daha önceleri yazdıklarınızı okuyamadım.Yemekten sonra okuyup havadisleride öğrenecegim..

OLSUN KUŞUM YA SAĞLIK OLSUN AMAN MORAL ZATİ ÇOK ÖNEMLİ KUŞUM opuyorumnanaktan

canım müşlterilerle ilgileniyordum...yasin okudum sizin de adınızı söyledim dediğinde içimden bişeyler koptu gitti.senden allah razı olsun.hiç görmediğin insanlar için bile dua ediyorsun.allah hepimizin dualarını en yakın zamanda kabul etsin inşallah.duan içinde çok teşekkür ederim.sonra görüşürüz canım.

aminnnnnnnnnnnnnnnn

Selaam, İyi akşamlar herkese opuyorumnanaktan

portim bu dediğin ilaç gibi geldi kuşum böyle olduğunu bilmiyodum bu ay yapıcaktım tatlım çok saolllopuyorumnanaktan

Ben de bilmiyordum canım birinci ağızdan izledim ilk defa incir ve havuç kürünü.
Bende yapmayı düşünüyorum ama yarıda bırakmamak gerekiyormuş

İnşallah vesile olur canım

Canım müşlterilerle ilgileniyordum...Yasin okudum sizin de adınızı söyledim dediğinde içimden bişeyler koptu gitti.Senden allah razı olsun.Hiç görmediğin insanlar için bile dua ediyorsun.Allah hepimizin dualarını en yakın zamanda kabul etsin inşallah.Duan içinde çok teşekkür ederim.Sonra görüşürüz canım.

Allah hepimizden razı olsun.Yaşadıklarım bazen bana çok ağır geliyor,bazen düşünüyorum hiç o sevinci yaşayamıcakmışım gibi geliyor,üzülüyorum ama hemen umut topluyorum,vazgeçmiyorum,olacağına inanıyorum.
Ne benim başıma böyle bir şey geleceğini düşünürdüm eskiden
ne de çocukları olmayan çiftlerin ne hissettiklerini,neler yaşadıklarını anlayabilirdim.
Şimdi çok iyi anlıyorum ve dua ediyorum Allah isteyen herkese versin,Kimsenin kucağını boş bırakmasın,anne olmak bizim için sadece bir hayal olarak kalmasın inşallah :Saruboceq:

Selam kızlarrrrrr . a.s.
Selam canım

slm kızlar kimse yok mu huhu?
Selaaam,yoksunuz ama ben yine de yazim :))

Nasıl ki ne yapsak Allah istemedikçe onu yoktan var edemiyorsak ne yazık ki Allah böylesini uygun gördüyse de olmaması için engelleyemiyoruz cnm.
Nasıl üzüldüğünü,içinin yandığını tahmin edebiliyorum,Sana öncelikle Allahtan sabır ve dayanma gücü diliyorum,sonra da en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla kucağına alabileceğin bir evlat diliyorum.
Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:
Ne zaman istersen aramıza yeniden katılabilirsin cnm,seni çok öpüyorum

Back
X